tiistai 11. lokakuuta 2011

Latauksia

  Johan on tiede taas hypännyt, vähintäänkin kukonaskeleen eteenpäin ihmiskehoa hyväksi käytettäessä. Ei se ole mitään uutta "sen" käytön tai ulkonäön muokkaamisesta vaan ihmisen toisesta päässä olevasta haistimesta on kyse. Nenän ulos tai sisäänhengityksen ilmavirtaa kyetään käytettämään virran tuottamiseen. Ja teho senkun kasvaa kun alkaa puhista tai pärskäyttää kunnon aivastuksen, siis generaattoreihin perustuvan oletuksen ja tiedon mukaan..
 http://www.hs.fi/ulkomaat/Tutkijat+Pienoisvoimala+nen%C3%A4ss%C3%A4+voisi+tuottaa+s%C3%A4hk%C3%B6%C3%A4+pienlaitteisiin/a1305547008850

  Talkkarille jäi  artikkelista vain vähän epäselväksi se, että ylimääräinen virta, mihin se käytetään  ? ? ?  Vai aiheuttaako se esim. sydämmentahdistemessa ylimääräisiä tykytyksiä ? ? ? Vai voidaanko se johtaa vaikka erektiovaivaisen miehen penispumppuun, että paisuvaiset saisivat verta. Olisihän se kyllä tavallaan koomista, kun äijä sängyn vieressä puhiseen katsoen jalkojensa väliin ja odottaa jotain tapahtuvaksi ( tulee mieleen Sepe Susi, kun porsaiden taloja kumoon puhkuu )
  Ja jos puhisemalla vehkeet ei toimi, niin muija voisi siinä sulalla nenää kutittaa tai isäntä ottaa aivastuspulveria. Tehoa tulee taatusti lisää, kun on keskimääräiseksi  nenästä poistuvan ilmannopeudeksi 120 km / h ja huiput on pyörineet jopa 167 km/h. Jonkinmoista myönteistä douppausta  . . . . hyvän asian puolesta.
  On siinä vielä työnsarkaa keksijöille ja tiedemiehille . . . on siinä.