perjantai 14. lokakuuta 2011

Pankkeja.

 Onhan niitä kaikenlaisia pankkeja, mutta kun suomen kieli on rikas niin toki pitää lisää keksiä. On roskapankkia sen monituisessa merkityksessä. Pikapankkia jossa saa pizzan nopeammin, kuin palvelua toisaalta sama juttu on poliisin kanssa. Hartiapankkirakentaja tarkoittanee, että viimeisemmätkin hiet ja nahan pankki vie rakentajalta. Ja seksistinen spermapankki, tuo miesten puhtaana- käteen- pankki. Munasolu- pankkia ei ole vielä tullut vastaan kyllä, liekö niin tulevaa uutta tai sitten ei olla keksitty tarpeeksi vetävää nimeä. Ja miten suhtaudutaan mätisäkkeihin, ihan mihin tahansa elävään siimähäntään verrattuina  ? ? Veripankissa taas melkein puhtoiset urheilijat hakivat vain vähän tankkausta, kun verenvähyyttä potivat tai sitten uskonpuutetta omiin kykyihinsä.


 Nyt ollaan väsäämässä sitten julkisia tai yksityisiä bio-pankkeja. Saa kuulemma sinne tallettaa luvalla itsestään kudoksia ja sun muuta eritettä. Mutta kun katselee ympärilleen, niin ne naiset kellä lapsia on, hehän ovat olleet jonkinmoisia "pankkeja" hyvänkin aikaa, joka on kasvanut korkoa kunnolla, toki prosentti riippuu syntymäpainosta.
   Ja toisaalta heteronainen on käsittääkseni myös voimut olla jonkinmoinen "pankki"  . . . joskus villissä opiskelijanuoruudessaan, ennen AIDS:n tappavaa vaikutusta. Ja liekö vähintään 1 000 000 puhtaana käteen, joskus  ? ? ?

 Toki tällainen ihmisen dna:n tallentava ja sitä tarvittaessa, siksi jonkun lääkkeen kokeilua solutasolla voi pelastaa ao. henkilön, niin kumminkin Talkkari suurena salaliitojen ystävänä ei pidä luotettava kyseistä selitystä.
  Kaikkihan me lähdetään täältä jollain syklillä, eikä kukaan ole jäänyt tänne oleskemaan yli puoltatoista vuosisataa enenpää aikaa.