perjantai 21. syyskuuta 2012

Alaston kolli . . .

 Talkkari ajatteli yllättää rakkaansa ja extempore pyysi / käski kodinhengettären siirtymään sivuun, että todellinen kokki pääsisi näyttämään kykynsä. Tämähän johtuu siitä, että Talkkarin uusi akka on niin helvetin hyvä kokki että jo pelkästä ruuan tuoksusta tulee taas Talkkarille vähintään se kilo lisää / kerta. Ollaan sitä perhepiirissä ajateltu pyykkipojan pitämistä nenässä tai jopa hajuaistin tuhoamista . . .  ja luoja yksin tietää miten . . . muttei tuo naisen kerro miten . . .

 Mutta täytyy mennä ajassa taaksepäin . . . Talkkari kun alkoi omasta tahdostaan poikamieheksi, niin tämä ihanuus lenkkipolulla taklasi Talkkarin nurin, otti niskalenkin ja pyysi syömään. Ja a`vot sitä makujen sinfoniaa mitä nykyinen rakkaana, siis Talkkarin muija toi pöytään naatittavaksi. Talkkarin pojat ( 2 kpl. ) joutuivat lopuksi kantamaan Talkkarin pois, ettei sentään mies olisi syömällä tappanut itseään. Suhde syventyi, kun Talkkari tajusi saavansa, joka päivä ihan samalaisen hyvää ruokaa ja suoraan pöytään kannettuna.

 Eli, Talkkari ajatteli panna paremmaksi, jollei ruuan suhteen, niin sitten esillepanon . . . Eräänä kauniin iltapäivänä sitten Talkkari sitten toteutti haaveensa. Rakas istumaan pöydän ääreen, skumppaa lasiin ja katsomaan, mitä tuleman piti. Pitihän sitä sitten kiirettä, kun homma alkoi mekein leviämään käsiin.
  Talkkari kun riipasi itsensä alastomaksi ja alkoi kokkaamaan . . . Homma men siihen asti hyvin, kunnes tuli paistinpannulla yhdistettyä öljy, tuli ja vesi. Talkkari kun ajatteli friteerata katkarapuja ja tryffeleitä. Muuten hvyä,mutta jokusen verran oli rasva liian kuumaa, joten meinasi tulla liekitettynä se soossi. Talkkari hätäpäissään heitti vielä pulikan lähdevettä ja sitten tapahtui SE.
  Ensin huusi Talkkari, sitten armas . . . ja peräkanaa mentiin munaravia kohti vessaa, jossa sentään oli aito ja oikea kylpyamme . . .  luojan kiitos näin jälkikäteen ajatellen.

 Odotellaan tässä nyt sitten, mitä Talkkarille lääkäri sanoo . . . voiko siis ensi viikolla leikkiä uudelleen Alatonta kokkia, mutta mikroruuilla mennään toistaiseksi . . .