tiistai 25. syyskuuta 2012

Sinivalkoinen valhe.

   Happamia on sanoi kettu pihjalanmarjoista ja niin Talkkarikin ajattelee näin syksyllä, sekä myös juuri paljastuneista väitteistä dopnginkäytyöstä hiihdossa. Mikä helvetin halu lähteä tonkimaan on jo rikosoikeudellisestikin vahentuneista asiasta ? ?  Tehty mitä tehty ja se on siinä. Talkkarikaan ei enään revi paitaansa, kun aikoinaan saatilla tyttö kysyi aittaansa mutta Talkkari ei ymmärtänyt miksi, toisin poikuus säästyi sillä kertaa.

  Juha Mieto, tuo sadasosalla hävinnyt on liitetty pilleristi- Kanganiemen väitteeseen, että Mieto olisi käyttänyt dopinkia. Olisikohan nämä kemikaalit hieman laittaneet Kaarlon aivoradat uuteen järjestykseen ? ?  Toki on mahdollista, että asian sisältö on vuosien saatossa muuttunut miehen mielessä juttu . . . kas kun on vain kaksi vastakkaista mielipidettä asiasta.

 Immo Kuutsa, tuo ihmeellisen "kampauksen" omaava hiihtovalmentaja aikoinaan oli sitä mieltä, että luisteluhiihto olisi pitänyt kieltää on  varsinainen vekkuli. Mitään ei ole ainakaan hänen valmennuskaudellaan tapahtunut. Kari- Pekka Kyrö ja Jarmo Riski taasen lotrasi tai lotrautti Hemohessin kanssa ja paloivat siitä Lahden doping-skandaalissa. Oli tytät ja pojat vähän "nesteyttäneet" itseään.

  Ja itse antidoping- ikoni Timo Seppälä onkin varsinainen "seppämestari". Meni ja vetäisi jurrissa autolla muuntajaan ja pimensi puoli Marjaniemeä vuonna 2002. Ei ole toki suoraan koskaan sormella osoittanut todellisia douppaajia tai niiden antajia, vaikka periaatteessa tieto on valtaa siis aitoa poliitikon ainesta.

  Se on helvetin tosiasia, että aikojen alusta on aina jonkinlaista dopinkia käytetty ja lie kaikessa lajeissa, aina tikanheitosta ja shakinpeluusta alkaen. Tapio Rautavaarakin, kun voitti maailmamestaruuden 1948 Brysselissä jousiammunnassa, ennen viimeisiä tai viimeistä nuolta oli pyytänyt, saanut ja ottanut konjakkiryypyn.

  Ja entä ohjaaja Arto Halonen, Mister Nobody tuo palkittu ns. dokumenttielokuvien ohjaaja. Voihan sitä yrittää näinkin päästä elokuvaohjaajien raskaaseen sarjaan täällä kotimaassa. Ja Talkkari kun alkaa paskakasaa penkomaan, tulla tupsahti erikoisia kytköksiä vähän sinne sun tänne.

  "Puoliso" tai parisuhteen toinen osapuoli on Ultra Bra: n Terhi Kokkonen että vielä kiemuraisempi olisi kuvio, niin bändi kipusi 30 päivä tammikuuta kuluvaa vuotta lavalle ja vieläpä tai ihan järkeen käyvästi  poliitikko ja presidenttiehdokas Pekka Haavisto :n kampanjassa. Vihreäthän eivät käytä mitään stimulantteja tai opiaatteja, kun visioivat onnenmaastaan . . . eihän.