tiistai 11. syyskuuta 2012

Lavashow . . .

  Taas on Tauski saanut nostetta uralleen, kun toisten julkkisluuserien kanssa piti Sikajuhlat Naantalissa tai jossain sieläpäin, mutta Turun suunnalla kumminkin. Nyt sitten on lyöty viisaat päät yhteen ja Turkin Alanyan saa maistaa Suomalaista showta. On siinä joukko pyrkyreitä, laskevia julkkistähtiä ja muuta sälää taas pilaamassa maamme mainetta, taitaa vetää jopa pohjalukemiin paikallisten silmissä.
  Saa siinä gigolot kyytiä kun Tukiaisten siskokset laittavat haisemaan, toki unohtamatta sitä Glamouria. Ja tavan mukaan paikalliset gigolot taas yleistävät sen, mitä siskokset tekevät . . . vetää viinaa ja mielialalääkkeitä sekaisin. Mutta sääli on sairautta, tässä tapauksessa varsinkin.
Jos ja kun maitojunalla tulevat takaisin, niin Juulianko vuoro on hoitaa matkaliput ? ?  Vai hoitaako Tauski, ravintolan omistajana ? ?  asian.    

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012091116061367_vi.shtml

Mitä linkistä lukee, niin ihan perussettiä joutuvat tekemään ja onhan telkkarissa nähty, mitä se pitää sisällään . . .  Voiko alemmas vielä vajota lätissä ? ?

Talkkari vastaa ihan omastaankin puolesta . . .  VI * * * *  kaljallehan tässä on päästävä . . . ei muuten tuota huumoripläjäystä ymmärrä.