keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Lihatiski salaattipedillä

 Talkkari joutui tässä taannoin juhlimaan muusikkojen kanssa ja toki juttua piisasi siitä, mitä pojat olivat toisilleen tehneet ns. källejä siis kansakielisesti sanottuna jäynää. Oli eräs aikoinaan melkoisen tunnettu seurue ajatellut tehdä homman viimeisen päälle. Oli keikka heitetty onnistuneesti ja siitä siirrytty viettämään iltaa x- paikkaan, saunottu ja siitä siirrytty kohti ruokapäytää.

  Ruoka oli kyllä vähän erikoisesti laitettu esille, sillä suuren maailman tapaan pöydällä lojui naisimmeinen ja ainoana verhonaan oli alapää verhoitu johonkin kankaan tapaiseen. Muu keho oli sitten peitelty mitä erikoisimmilla ruuilla suuren maailman tapaan. Ottaa siitä napakuopasta sitten vaikka lusikalla kaviaaria tai rintojen välistä possun sisäfilettä . . . Ja pojathan ottivat ruokaa ja varsinkin juomaa, kuten muusikoilla on tapana onnistuneen keikan jälkeen tehdä, ei ole suu tuohesta ei. Ja tässä suomalainen versio poikain sekoilusta ennen tapahtumaa :
http://www.youtube.com/watch?v=GhF-dQwwUKU

  Ja toki aina se basisti on jutun parjatuin henkilö, mutta Talkkari voi melkein varmuudella sanoa että "joku muu" tällä kertaa, tietämättä tulevasta vetäisi pohjat. Otti likan ja raahasi huoneenseensa ja teki temput kerran jos toisenkin ja lie jonoa oli riittänyt oven takana, kuulemma ei laittanut tyttö tästä yhtään pahakseen. Mutta aamusella ei tosin tyttöä enään ei löytynyt, mutta alapään verhoiluun käytety stringit kyllä. Ei kuulemma ollut ensinmäinen kerta, kun tämä viihdetaitelijatar oli paikannut lompakkoonsa ja ilostattunut ihmisiä, toki täytyyhän tytön jollain elää, ennen suurta tähteyttään . . . 

 Ja asian selvyyden vuoksi tämä episodi on käyty joskus 2004- 2008 välisenä aikana, tarkempaa aikaa, paikkaa tai tekijöitä Talkkari ei paljasta edes kännissä. Sillä tämä ruoka- alusta pompahti pinnalle juuri maaliskuussa vuonna 2008, eli kyseessä oli Tonnikeiju Tukiaisista se isompi eli Tuksu.