torstai 20. syyskuuta 2012

B- luokan viihdettä . . .

  Talkkari on vain hieman syrjäsilmällä vilkuillut BB- talon touhuja, sillä täytyyhän pysyä kärryillä jos joku alkaa tilittämään ohjelmasta. Ja toden totta, kaksi asiaa pysyy pinnalla, kuten eltaantunut paistinrasva veden päällä. Entiset ja nykyiset BB- asukit antavat kommentteja liukuhihalta, Janita katuu lähtöään talosta viimeisimpänä. Sekä glamour- siskokset.
 Sekä taattuun tapaan Tukiaisista se tuhdimpi versio on kiedottu soppaan mukaan. Joka helvetin vuosi spekuloidaan, että tuleeko Glamouri- Johanna käymään BB- talossa. Tällä kertaa homman tekee kyllä herkummalliseksi sen, että BB- Annella on huhujen mukaan ollut salasuhde Artoon, tuohon raiskatun pulkannarun näköiseen pohjoisen pojuun.
  Sen jakson Talkkari kyllä katsoisi, mutta vähintään jurrissa ellei peräti koomakännissä. Ja pikaisen soittokierroksen tuloksena, niin tekisi 99 % Talkkarin kavereista. Se 1% sulki puhelimen, kun Talkkarin kalluppi- kyselyn kuuli.

  On muutenkin tällä tuhdimmalla Tukiais- versiolla palikat tai pillerit otettu väärässä värijärjestyksessä sekaisin, yrittää XL- ylioppilas toiselle turhakkeelle, Hennalle heittää sanan säilää . . . Oli toinen kiekaissut kirjallisesti, että Tuhti ja Juhti olisisvat jotain narkkari- alkoholisteja. Tuhdin opetusten mukaan narkkari ja alkoholisti tarkoittavat kahta eri asiaa . . . Ja toden totta tällä kertaa oikeassa on, mutta ei rasvapallero ymmärtänyt että molempia voi olla yhtä aikaa. Talkkarin ja monen muunkin tulkinnan mukaan, nämä Ö- luokan glamuori- julkkikset ovat molempia . . .

  Ja taas täytyy Talkkarinkin vetää känni päälle . . . melkein sitä tuntee itsensä alkoholistiksi.