perjantai 7. syyskuuta 2012

Kristillistä tasa- arvoa

  On sitten kristillisten puheenjohtaja Päivi Räsänen ottanut ja tutkaillut raamattua omaperäisellä tavalla tai sitten puolue puheenjohtajansa kanssa on maallistunut, kuten katollinen kirkko pimeimmällä keskiajalla. Olisi taas uuden Martti Lutherin aika naulata 95 teesiä vaikka Helsingin tuomiokirkon oveen.
  Lienee korkeimman johdatusta, kun Räsänen nimitti kansliapäällikokseen saman puolueen entisen kansanedustaja ehdokkaan. Joku Päivi Nerg ja koulutukseltaan vain maa ja metsätieteiden maisteri ja agronomi mukamas olisi pätevä kansiapäälliköksi sisäasianministeriöön, no lienee kumminkin katsottava eduksi se: Näkee metsän puilta . . . Toisaalta Räsänen on voinut itselleen määrätä vääriä mielialalääkeitä ja väärän vahvuisina, aito lääkäri kun on.
 Mutta suuren salaliittojen tutkijana Talkkari epäilee, että taustalla on keskustapuolueen keplutointia ja suomalainen vastine Opus Dein toimintatavoista.

 Kansa kohisee, mutta yksi rohkea on jo tikkauttamassa Räsäsen lärviä itseensä.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288497480493.html
 Talkkarilla olisi hyvä paikka ehdottaa, mihin sen naaman laittaisi: Vasempaan reiteen, siihen slerssin juureen, toki sillä edellytyksellä että pitää sitä suvunjatkamis kappaletta vasemmassa puntissa. Kyllä siinä silmät pitkässä juoksussa varmaan menee kieroon, vaikka 5 lapsen äidin luulisi nähneen yhtä jos toista . . .

 Lienee oppositio ja kansa olisi hiljempaa, jos vaikka Johanna Tukiainen olisi valittu tehtävään, olihan tuo lueskellut raamattua isoäitinsä kuolinvuoteella ( lie olisi kuettu hyväksi hakemuksessa ) ja suruaikakin taisi kestää noin vuorokauden. Talkkarin muistaa, että olisi pyhästä kirjasta muutoinkin hakenut apua alenevaan palstamillimetri näkyvyyteensä.

 Kun raha kirstuun kilahtaa, niin sielu taivaaseen vilahtaa . . .