maanantai 24. syyskuuta 2012

Helmat heiluu ja . . .

  Talkkarilta on mennyt ihan ohi yksi paljasteluohjelma, Tanssii Tähtien Kanssa. Toki hillityllä ja viekoittelevalla paljaalla pinnalla on oma osuutensa kilpatanssissa, mutta stripparitanssit taitavat olla sitten eri asia.
http://www.iltalehti.fi/tanssi/2012092316110373_tn.shtml
  Ainakin Disalla on pikkari ilman jarruraitaa ja ei Ladytenaa näytä käyttävän. Ja ihan partnerista johtuen lie kissamaisen notkeasti nosteli takajalkaa kohti taivasta, kun ei ollut pelkoa partnerin käden pluiskahtamisesta reittä pitkin vesirajalle.

  Ja toki tuomareidenkin ja juontajien täytyy joskus panna paremmaksi ja Talkkari odotteleekin "sitä" suuren maailman paljastelua, vaikka nännin vilautuksen muodossa. Linkin kuvassa Ella antaa vähän osviittaa, mitä voidaan odottaa tai olettaa tapahtuvaksi, jos kantti kestää likalla. Luultavasti, sillä Italian suunnallahan likka asuu ja varmaan saanut sieltä oppia, mutta Talkkarilla ei ole tietoa olisiko asialla ollut itse Berluscone, tuo entinen pääministeri ja naistenmies. Vai italialainen aviomies . . . avaruusinsinööri . . .
http://www.iltalehti.fi/tanssi/201209230192519_tn.shtml  


  Talkkari alkaa kyllä seuraavat osat tiiraamaan oven raosta, että jonkinmoinen jännitys oli ainakin sen illan ajan.
  Kaikkea hyvää vaan kilpailijattarille ja opettajattarille, seuraavalla kerran sitten likat laittaa paljaat persposket näkyville vaikka ihan sekunniksi.