keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Totuutta mukaellen ja valehdellen.

  Talkkari on jo jonkin aikaa lueskellut sensatioksi luokiteltuja uutisia, siis toimittajien sulkakynistä lähteneitä tai sitten reppanoiden järjestämiä "uutisia"

 - Nälkäiset siilit voivat kuulemma levittää salmonellaa . . . > > Salmonella varmaan katoaa, kun siilli on kylläinen.
- Pollari ruhjoi taksin- kaupunki maksaa . . .  > > Kyseessä on erään kävelykadun esteeksi tarkoitettuja maasta nousevia tolppia, jotka toimivat elektronisilla tunnistimilla. Voipi olla tapaus, missä Talkkarin kaveri ajeli huoltoautolla, jossa moinen härpäke oli.Taksi vaan ajatteli siinä siivellä tulla perässä ja samalla päästä kävelykadulle. Eipä onnistunut, sillä tuli taksiin pakollinen stoppi ja alapuolelle peltilehmään negatiivinen kuhmu.
- 8- vuotias pieksi neljä opettajaa . . . > > Lienee kyseessä erikoinen lapsi ninja . . .

  Ja sitten Talkkari on hieman tutkaillut ns. julkkisten blogeja, joissa yritetään tehdä erilaisista tapahtumista suuren luokan uutisia.
- Puppeli BB- Niko valittaa blogissaan olevansa parin päivän päästä ns. asunnoton. > > Kikkelikaveri huomasi tarvitsevansa "omat" neliönsä . . . eli perinteinen parisuhde- parodia, jossa toinen lemppaa loisijan ulos.
- Marttina " salarakas" taas hehkuttaa Lymfahoitoja ja väittää olevan 100 % toiminan tyyppi . . . Kuosiin ja kapakkiin on varmaan äitylillä jonkinmoinen kiire, ettei lävi unohdu ja VIP- kortit vanhene. Ja silikonithan ei paljoa putoa imetyksessä.
- Matti the Etukeno:sta ei ole juuri kuulunut mitään, mitä nyt väittää ettei yleisökatoa ole ollut keikoilla. Noon, ukko riipaisee kunnon kännin niin väkeä löytyy keikalle ja vedonlyönti alkaa, jos olisi taas selvinpäin.
- Glamor- Tukiaisen noste onkin ollut pelkkää alamäkeä. Pikku piipahdus BB- telkkarissa ja varmaan suoraan Miamin lennolta, kun näyttää blogissa löytyneen skandinaaviset aakkoset. Muutoin on kyllä koko painollaan ( arvelu + 100 kg ) blogissaan sen 7- kertaan hekutellut itseään ja siskoaan. Ja vielä kuvaavasti valjastanut mopsinsa BONZO:n mollaamaan maailmaa. Bonzo kyllä tarkoittaa ns. ylilihavaa stadin kielessä ja koiran on kuin alkoholisti- emäntänsä ulkomuodoltaan.