keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Tutkittua tietoa

  Talkkari on taas tutustunut erilaisiin tutkimuksiin ja toden totta, vitutukseen voi kuulemma kuolla.
http://tyopiste.ttl.fi/Uutiset/Sivut/Vitutukseen_voi_kuolla.aspx
  Joskus on Talkkariakin ankarasti ottanut päähän joidenkin poropeukaloiden jälkien korjaus, mutta eipä ole tullut ajatelleeksi moista mahdollisuutta. Täytyy tästä eteenpäin olla enemmän positiivisella mielellä, vaikka myös sanotaan että positiivisuus on perseestä. Voikohan joku taho tutkia, miten se olisi mahdollista . . . vaikka joku poispotkittu Nokian insinööri.

 Onkohan Toivakan Lenitalla verenpaine tapissa, kun on paljastunut likan olleen 32 vuotta sitten Rexona- mainoksen hehkeä pääkasvo ? ? Ja onhan Arkadianmäellä muutama muukin, ken on persus melkein paljaana pyörinyt lehdissä . . . Innolla odottelemme seuraavaa paljastusta . . .

  Ja tässä pitäisi jossain vaiheessa vähän Talkkarinkin pitää lomaa naaraansa kanssa, mutta taitaa olla niin ettei yhteisestä nakulomasta tule mitään. Talkkarin kaveri oli käynyt jollain nudistirannalla, kuulemma oli meno vähän jäykkää aluksi. Siihen ei vastausta Talkkari ole saanut, että missä on pitänyt rahojaan kun on baarissa käynyt ottamassa muutamat huurteiset.
http://www.iltasanomat.fi/matkat/art-1288499376044.html