tiistai 2. heinäkuuta 2013

Asunto- ongelmia . . .

  Kohta alkaa olemaan se aika, kun monella nuorella on edessä opiskelupaikkakunnalle siirtyminen ja asunnon etsiminen. Mutta huijariakin on liikkeellä . . . Talkkari tietää jokusen surullisen tapauksen, missä vuokraisäntä on yrittänyt saada vuokran "luonnossa" . . . raa`an rahan sijaan. Onnistuneita tällaisista tapauksista ei ole tietoa ja toki tietystä syystä . . .

  Talkkari onkin ajatellut auttaa, että sudenkuopat vuokrauksessa voisi välttää. Eli tässä yksi esimerkki: http://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-asunnot/7883359
Sinänsä sivusto on luotettavan tai melko luotettavan vuokrauskanavan maineessa, mutta ao. linkki kertoo kumminkin muuta . . . .
  Ensinnäkin vuokrattavan kohteen, siis huoneen kokoa ei ilmoiteta. Toiseksi, vähänkin internettiä seuranneena . . . osoite on kyllä ns. arvostetulla alueella, mutta kyseinen kämppä on jotain muuta kun ilmoitus antaa ymmärtää . . . Talossa asuu sun lisäksi kaksi neitokaista ja kaksi pientä koiraa.
 
  Sillä kyseinen esimerkki taitaa ja onkin glamourisen kuuluisa Jollashovi. Toki "kakku" halutaan näytettävän paremmalta mitä se on . . . Koiria taitaa olla neljä, sillä ei lienee yksi piski ole pierraissut pentuja tähän kovaan maailmaan tai sitten kyseessä on samanlainen Johanna Tukiainen- valeraskaus . . . Myöskään velvotteista "yhteisalueen" puhtaanapidosta ei ole mainintaa, kun yleensä noissa kommuuneissa sellaisista on puhetta . . .
  Jollashovin kommuunissa on varmaan suunniteltu tulevan huijattavan tehtäväksi olla kyökkipiika, joka tekee glamourisille pultsareille sapuskat, toki omasta pussista. Toimia siivojana, kauppalähettinä, tottakai omalla rahallaan hommaa sapuskat ja viinakset . . . jne jne. Edellinenhän lähti, kuin kuppa Töölöstä alta aikayksikön, kun tajusi mihin sikalan ja bordellin sekamuotoon oli muuttanut . . .

  Talkkari antaa neuvon jos toisen, ennenkuin menee vuokralle ja varsinkin ali tai kimppakämpään . . . Kannattaa katsoa kerta jos toinen ja varsinkin käydä tutustumassa ao. tarjottavaan ja tavata mahdilliset uuet kimppakämppäläiset . . . Ja kaikki sovittu ehdottomasti paperille tai vähintään s- postilla sovittuna . . . muut, kuin itse vuokra / vakuus ja sen palauttaminen.