torstai 18. heinäkuuta 2013

Väärinkäsityksiä.

  On se vaan niin, että tavallinen kansa ei ymmärrä, esimerkiksi sisäministeri Räsäsen linjausta raamatun olevan lakien yläpuolella . . . eli siten ministerin (mm. poliisiasiat) ominaisuudessa yllyttää ihmisiä lakien rikkomiseen, silloin kun tämä katsoo sen tarpeelliseksi . . . No, ainakin tähän menessä noin 6500 ihmistä aikoo tai on nimenomaan eronnut kirkosta, ettei tulisi kiusausta rikkoa lakeja . . . mutta aletaan sitä kirkollisissakin piireissä "pillastua" yhä suorasukaisemmin:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013071717274487_uu.shtml

  Talkkarin muistikuvan mukaan, ei Räsäsen perheessä ihan eletä raamatun oppien mukaan . . . jotain juttua on aikoinaan ollut liuhulettisestä pojasta ja äidin linjauksesta pitkätukkaisuudesta, mutta eihän ministeri näe nenänsä varjoon ja eihän se perhettä koske . . . eihän.

 Mutta ei ole ainoa väärinymmäretty, sillä aikoinaan melkoisen kohun aiheutti Mia Mari Johanna Tukiainen virtsaamalla julkisesti Tamperaan rautatieasemalla:
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/559373_4050629058855_1228470923_n.jpg

  Mutta totuus on taaskin jotain toista, mitä kuva antaa ymmärtää . . . sillä nyt on tullut julki, että Tukiainen on ollut lienee mannekiinina ja/tai testaaja uudenlaisen kännykkälaturin kanssa, sen kenttämallin. Jotain tällaista Talkkari(kin) arveli, mutta pysyi visusti hiljaa . . .
http://www.mbnet.fi/artikkeli/ajankohtaiset/ajassa/kannykka_latautuu_virtsalla

  Vai olisko kyseinen tapahtuma ollut eräänlainen ennakkoilmoitus ministeri Räsäsen kohupuheisiin ? ? ?