keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Glamouriset juhlat vol. 2 . . .

  Talkkari on saanut lisää dataa ja tietoa, glamourisen suuresta rapujuhlista, johon oli lienee rahan puutteen vuoksi (lue: kukaan ei maksa) yhdistetty keski- ikäiseksi luokitellun (29.07 >> 35 vuotta) Mia Mari Johanna Tukiaisen synttärit. Ja toden totta, keski-ikäiseltä tai pikemminkin vieläkin vanhemmalta kapakkaruusulta Tuhti- Tukiainen näytti. http://aijaa.com/YFEiHC Samanlaisia tulla tupsahtaa eteen harva se päivä, kun luulevat olevansa vielä viimoisen päälle kauniita, mutta viina ja yms. muut viihdekäyttötuotteet ovat yhdistettynä "ajokilometreihin" ovat aikaa sitten ajaneet näistä ohi. http://aijaa.com/zk5BGz  Ja "käyttöarvo" laskenut . . . öööö . . . kauniisti sanoen alle huipputaksojen.

  Mutta juhlista oli yksi oleellinen "elementti" poissa . . . Juulia Tukiainen. Missä lienee oli ja taitaa olla edelleen ? Sairaalassa, kesämökillä vai jollakin suljetulla leirillä ? ?
 Samoin ihmetystä herättää Hilman kohtalo . . . valeraskaus vaiko aikooko tämä kantaa glamourisesti saman aikaa, kuin sika tai lehmä. Myöskin Hilman lisäksi paikalta puuttui Nassu ja Esmeralda . . . Ainoana vastenmielisesti jurristen jaloissa ja metelissä edusti Bonzo. Vai onko muut koirat olleet teljettynä johonkin koppiin ? ? ?

  Että seitsämänteen taivaisiin päästiin, pakkohan oli jonkun iloliemet järjestää . . . ja kas kummaa tarjoajana taisi olla ei- yllätyksellisesti 7- päivää lehdykkä . . . Tokihan aina rupujuhlilla on ohjelmaa, sekä varsinkin synttäreillä, joten paikalle oli värvätty (lienee isolla rahalla) Tauno alias Tauski Peltonen, sekä joku DJ- kumitissitypykkä Suvi ja eräiden väitteiden mukaan ao. henkilö olisi ollut jotenkin tekemisissä takavuosina Glamour Dolls:n kanssa . . . jotain viitteitä näet oli Dj Suvi:n "mulkaisusta".

  Ja toki kun rupujuhlista oli kysymys, niin ei iltaa ilman dramatiikkaa . . . lätty lätisi kuulemma transun toimesta, oikoseksi iskettiin raavas ja jurrinen lähentelijämies, selä lähennelty läskisen oloinen naikkonen. Filmi oli vaan "poikki" muualtakin, kuin kamerasta. Draamaa rakkaudesta varmaan oli performanssin ajatus. Ja mitä todennäköisesti homman aikana isoa persettään näytti kameralle joku toimittajan tapainen, kun näki homman lähtevän lapasesta.

  Talkkari alkoi yököttämään ja vatsa vetämään kuralle sen verran pahasti, kun alla olevaa glamourista filmanisointi katsoi . . . että oli pakko jättää toistaiseksi katsoa yhdellä istumisella, paskahuussista ehkä syksymmällä.
 http://www.youtube.com/watch?v=FANusYuecaI