maanantai 15. heinäkuuta 2013

Viimeiset vedot . . .

  Talkkari on vähän viettänyt lomaa ja on ollut "vähän" pihalla glamourisesta elämästä, täällä pääkaupunkiseudulla.  Mutta on sentään jotain tietoa valunut Talkkarinkin tietoon, vaikkakin jälkijunassa. Talkkarin poika oli eksynyt kerran ja toki vahingossa Jakomäkeen, kun Tukiaisella oli keikka paikallisessa. Oli vaan ihmetellyt sitä vääntelyä "lavalla" ja jossain vaihessa oli Tuhti lässähtänyt lattian pintaa, niin poika oli luullut Tukiaisen "liukastuneen" Ja ei poika syönyt pariin viikkon mitään kiinteää . . . 

  On itse glamourinen suuruus kuulemma käynyt parisen viikkoa sitten Oulunkylässä pyörähtämässä, paikallisen ostoskeskuksen ala- arvoisimman juottolan terasilla . . . Ei flaxi käynyt Hugon terasillakaan, mitä nyt ehti muutaman laitapuolen kulkijan kaljanjämät ryystää tuoppien pohjilta . . .

  Mutta sentään on tuhdimman Tukiaisen johonkin rukoukseen on vastattu ja esirukoilijana varmaan on ollut ministeri Räsänen, sillä jostain kumman syystä kävi vetäisemässä Hollolassa jonkinlaisen keikan, siis paikallisessa juottolassa. Huhut kertovat, että melkein oli selvinpäin tai sitten takahuoneen joumia on joko laimennettu tai sitten niitä on ronskilla kädellä vähennetty.
http://aijaa.com/ZaCMPv
  Ja näemmä jonkilainen "teema" on olemassa ? ? ?  Lähinnä vetää, erittäin hyvää mielikuvitusta käyttäen, jonnekin tyynenmeren saarille . . . No, tämäkin on siin nähty, mutta ei onneksi koettu . . . eikä Talkkari taatusti tule sitä kokemaan ! ! !