maanantai 29. heinäkuuta 2013

Päivän . . . sankareita.

  Jaahas, se on nyt se suuri päivä . . . vuonna 1883 Benito Mussolini syntyi . . . ja samalle päivälle tasan 35 vuotta sitten päästi ensimäisen parkaisunsa Mia Mari Johanna. Ja se onkin jatkunut ihan näihin päivään asti . . . Mutta jotain yhteistä Mussoliinilla ja Tukiaisella on , vaikkakin ovat vastakkaista sukupuolta. Sillä molemmilla oli ja Tukiaisella on vieläkin jonkinmoinen vääristynyt käsitys kyvyistään . . . Mussoliini tosin joutui kaulakiikkuun ja Tukiainen joutunee kumminkin vankilaan.

 Ikähän on vain numeroita, mutta alkaa Mia Mari Johanna olla juuri keski- iän kynnyksellä . . . jonkun määritelmän mukaan se on 36 - 59 vuoden välillä. Tukiainen ei siis ole enään iällisesti ja melkoisella varmuudella myös "ajokilometrien" mukaan, mikään nuori tyttönen. Mutta toden totta, Tukiainen on välillä henkisesti huomattavan paljon vanhempi, kuin ikä antaa glamourisesti ymmärtää . . . Ja toiminta ylipäätänsä on ikäistään huomattavan paljon nuoremman likan kohellusta . . . sentään 4 L:n ylioppilas . . . siis omasta mielestään. 

  Entisen ESSOn baarin kantakävijät ja talkkarien salaseura toivottaa hyvää syntymäpäivää sinulle Mia Mari Johanna Tukiainen. Jatka valitsemallasi tiellä, niin kansallakin on hauskaa.