keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Perintää . . .

  Kun elämänhallinta lipshtaa käsistä, niin velat tuppaa muuttumaan saataviksi tai sitten niistä tulee vaan olemassa oleva asia, jolle ei tehdä mitään. Näin yleensä käy ihmisille, joilla ei pääkoppa kestä vastoinkäymisiä ja alkavat läträämään alkoholilla tai vetävät sitten kamaa siinä sivussa. Tavallaan siis siirtyvät järjestäytyneen yhteiskunnan laitamille tai jopa sen ulkopuolelle.
  Hommia tehdään ns. pimeästi, kas kun vouti muutoin pääsisi liksalle lyhentämään velkoja, mutta siinä voi piillä jonkinmoinen sudenkuoppa . . . Työn teettäjä ei maksa mitä on sovittu tai jättää kokonaan maksamatta ja lähde nyt niitä sitten laillisin keinoin perimään . . .

  Lienee tällaiseen glamouriseen tilanteeseen on itseaiheutetusti joutunut Johanna ja Julia Tukiainen . . . Pitää käyttää ns. epävirallisia velanperijöitä. Sillä onhan Tuhti mm. fb:ssä kysellyt %- jengien puhelinnumeroita, hoitamaan "jotain" hänen asioitaan . . . Tosin lienee nämä "perinteiset" moottoripyöräjengit ovat kieltäytyneet "kunniasta" . . . ja taitaa olla jokaiseen tällaiseen "yhtymiin" olla jo porttikieltokin, kas kun Tukiainen on oikeudessa vankeusrangaistukseen tuomittu rikollinen.

  Mutta jälleen on sosiaalisessa yhteisössä, ehkä tarkoituksellisestikin "lipsahtanut" ja lie peloitusmielessä . . . että Mia Mari Johanna Tukiainen on "viritellyt" jotain tämän "rikolliseksi" tunnustautuvan "MC":n kanssa.
http://alibi.fi/alibin-parhaat/perustimme-naisten-rikollisjarjeston  

  Taitaa näilläkin likoilla olla homma "vähän" hakusessa . . . MC = Motor Cycle= moottoripyörä . . . Siis mitäköhän se meinaa näiden neitosten perustaman "ompelusseuran" nimessä ? ? ?
  Periaatteessahan Tukiaisen siskokset myös tavallaan ovat rikollisjärjestön jäseniä, molemmathan ovat oikeudessa useamman kerran tuomittuja.  . . . Mia Mari Johanna itse perustajana . . . Glamour Dollsin . . . Se kyllä Talkkarinkin mielestä on tämmöinen klubi tai järjestö. Jos ei keikka miellytä, niin toteutumattomankin keikkka kyllä laskutetaan, vaikka seuraavalta tilaajalta . . . Lienee "pullantuoksuiset" pulimmät ei ole sittenkään riittävän . . . suuria painoarvoltaan, poislukien Tollukan elopaino.