perjantai 26. heinäkuuta 2013

Jälkijäristyksiä.

  Johan tässä on kulunut jokunen päivä, kun ne glamouriset rupujuhlat yhdistettynä keski- ikäisen naisen etukäteissynttäreihin on pidetty. Mutta hehkutus jatkuu täysillä, ainakin itse Jollaksen ruhtinatteren toimesta, lienee lääkitys kohdallaan kun itkupotkuraivareita ei ole vielä tapahtunut.

  Tauno "Tauski" Peltosta suorastaan vi****a pari asiaa, sillä ensinnäkin joutui olemaan kuivin suin ja toiseksi joutui glamourisesti seksuaalisen ahdistelun kohteeksi, Tuhti- Tukiainen yritti jonkinlaista sylitanssin ja kiehnäysen välimuotoa . . . ja herättää Taunolle kunnon stondis. Onnekseen Tauno oli kiireessä unohtanut ne siniset pillerit kotiin . . . Mutta joku syöpyvä läikkä tuli housujen etumukseen, eikä tainnut se ollut Taunon itsensä aiheuttama. Sillä jos mahdollisesti Tuhdilla Tukiaisella on ollut jotain alapäänsä (karvavisa) peittona, niin lienee se on syöpynyt ainakin osittain pois . . .

  Ja on Porvookin saanut kokea itse glamourisen suuruuden kosketuksen, sillä deitti Porvoosta (maailmanmestari voimanostossa ? ?) on käynyt hakemassa Johannan moottoripyörällä Jollashovista. Harley Davidson se ei taatusti ollut, sillä Tuhtihan olisi hehkuttanut siitä . . . joten mitä luultavimmin se on ollut Honda Goldwing, tuttavallisemmin motoristipiireissä homosohvaksi tituleerattu. On siinä varmaan takajousitus ollut kovilla . . . Ja lienee on itse Jollashovin ruhtinatar huomannut alapäänsä "väkevyyden" joten moottoripyörämatkalle oli varustaunut hameeseen.

  Ja yllätyksellisesti The Kooma on hieman antanut kuulua itsestään, kuluu oleskelevan (lue: raitistumassa) Varkauden mökillä / talolla / kesämökillä. Varmaan mamma on antanut sellaisen ukaasin, että Jollashovista tulee lähtö jos meno ei muutu. Tämähän ei koske sitä Tukevampaa, sillä kirjat taitavat olla Albetinkadun sikalassa . . . Oikeastaan kyseistä "luolaa" ei voi pitää edes sikalana, sillä Talkkari tarkisti asian eläinlääkäriltä . . . sentään sikaloissa löytyy sähkö.

  Mutta on se Tukiainen viekas . . . samana päivänä, kun on taas yksi oikeudenistunto niin on buukannut itselleen keikan. Joten eihän glamourista esiintyvää taitelijaa, ensinnäkin voida tuomita ja toiseksi ei voida ottaa kiinni paikan päällä . . . Näin siis varmaan järkeilee jo  ehdottomaan vankeuteen tuomittu "syytön" . . .