tiistai 23. heinäkuuta 2013

Glamouriset juhlat . . . vol. 1

  Nonniin, se on sitten vähintäänkin naapurien kautta koettu, Tukiaisen yhdistetty rapu- ja synttäribileet Jollaksessa. Talkkarilla asuu jokunen tuttu, noin huutomatkan päässä Talkilatieltä ja kovin kovaa ei tarvitse kuulemma huutaa . . . sentään suoraa näköyhteyttä ei ole ja kuulemma onneksi.

  Mutta itse "juhliin"  . . . Itse juhlakalu oli glamourisesti toki myöhässä . . . muovimoppitukkaa kuulemma piti laittaa kuosiin. Ja tällä kertaa artisti odotti yleisöä, eikä normaaliin tapaan toisinpäin. Ja toki artisti oli sen verran kovaa tasoa (Tauno alias Tauski Peltonen) että ei ihan heti turpaan saisi Tukiaiselta . . . ainenkaan siltä tukevammalta. Onhan Tauksi kuulemma vähän nyrkkeilyyn suuntautunut yksilö . . .

  Valitettavasti rapujuhlat eivät tainneet olla sellainen suksee kuin oli ajateltu, sillä aiotusta 40 vieraasta, ilmestyi alle puolet ja lukuun on laskettu myös esiintyvät artistit . . . Painonsa puolesta, kun katsoi näitä läskileidejä, niin olisi se 50:n normipainoisen ihmisen massa täyttynyt helposti. Talkkarin on valitettavasti käytettävä toisten tuottamaa kuvaa, kun tutulla talkkarilla oli jäänyt se ratkaiseva läskiapina- suodatin kotiin . . . ja ei sen puoleen, tietokonekkaan ei pystynyt photoshoppaamaan otoksia, mitä alkuun sai . . . Siis Tauski ja vähän tukevampaa osastoa: http://aijaa.com/zk5BGz

  Mutta yksi on poissa näiltä juhlilta . . . Julia the Kooma  . . . Joko on joku sen roudannut sairaalaan etukäteen tai sitten muuten vaan kauas. Sillä juhlaväen onneksi ei nähty sitä kuuluisaa kungfu- potkua, vaan homman hoiti kotiin Diamond Ball- niminen naisenoloinen yksilö, tuuppaamalla yhden miehen vaakatasoon, kas kun tämä oli itseään hinkkaamassa "johonkin" naisentapaiseen olioon.

   Ei sen puoleen sai Tauskikin vähän rangaistusta, kun on kuulemma paiskonut edellisiä vaimojaan pitkin seiniä aikoinaan . . . nimittäin itse glamourinen suuruus yritti hinkata itseään ja saada Tauno innostumaan itsestään, mutta ei onnistunut tällä kertaakaan . . . Tauski oli varmaan selvinpäin . . . valitettavasti ja /tai luojankiitos.
  Kummasti kun aika kuluu (tai sitten homma oli unohtunut huuruissa), niin tyrmäystipat ja pahoipidelty Kaarinan Lahnabileissa. . . Ei päässyt Tukiainen "kostamaan" kun Tauski ei lasiin koskenut, vaan pelkkää pillimehua veteli koko illan.

  Ja lienee on käynyt niin huonosti, että rapuja ei oikein ollut löytynyt eli jäi siis kaikilta kokematta pääsy 7:een taivaaseen makujenkin maailmassa . . . Ja kattauskin oli taattua Tiimari- laatua, aina rapu- heliumpalloa myöden. Mutta muita laillisia ja reseptillä saatuja "nautintoaineita" oli väen äänekkyydestä ja käyttäytymisestä päätellen riittävästi. Talkkarin kaveri ei nukkunut koko yönä silmällistäkään . . . taaskaan.