perjantai 19. heinäkuuta 2013

Walmistaumisia juhliin . . .

  Talkkarillakin alkaa jonkinmoinen "putki" eri juhlien kanssa, vaikka elämä onkin tällä hetkellä pelkkää juhlaa . . . Tulevalla viikonlopulla pitäi ja pitää juhlia pikkubroidin 50: iä . . . Tiedä häntä vaikka samaan syssyyn vedetään suoraan rapukauden aloittaisiin asti.
  Sillä on moni talkkarien salaseuran jäsen virittäytynyt, ensin hakemaan tuoreita rapuja ja sitten viettämään herskyvän hauskaa iltaa, siinä syömisen lomassa.

  Ja jälleen yksi urpo salaseuran huvitoimikunnasta ehdotti . . . Tukiaisen palkkaamista illan glamouriseksi pääesiintyjäksi . . . ihan kun ei eräs tämän hetken supersuosittu bändi ei riittäisi . . . No, Tukholmankadun Svantte saa viedä tämän onnettoman / onnelisen vessaan ja hoitaa "rankaisu" . . . se kun pitää vain miehistä.

  Ja todentotta, rapujuhlissa täytyy olla itse pyydystettyjä, eläviä rapuja . . . ei mistään pakastealtaasta koukattuja. Toissa vuonna salaseuran melkein piti alkaa harkitsemaan moista, mutta erään suurfirman talkkari pelasti tilanteen ja tilasi firman piikkiin eläviä rapuja juhliin.
  Jostain kumman syystä Mäkelänkadun Tane karsastaa eläviä rapuja ja tahtoo ehdottomasti olla keittämässä ne . . . Erään tiedon mukaan olisi aikoinaan saanut suursaaliin ja kipannut ne kotona kylpyammeeseen ja siinä illan mittaan oli alkanut onnitelemaan itseään ja ottamaan alkoholia . . . Loppujen lopuksi herännyt aamulla rapujen joukosta siinä samaisessa kylpyammeessa . . . ja suurin osa oli rutistunut Tanen alle, eli siitä sievoisesta lisätienististä . . .

  Ja toki jälleen Jollashovissa pidetään omat rapubileet . . . Kutsu on käynyt kautta koko maailman:
Johanna Mia Mari Tukiainen
Perinteiset kuuluisat, Jollaksen rapujuhlat nyt suoraan rapukauden avajaisina, ma 22.7.2013, laittakaa tutut ja ystävät viestiä, jotka pääsette juhliimme!!!! :) Suuri ylellinen ruokatarjoilu kuten aina, samoin juomat sekä ihanat jälkiruuat! Tarjolla sekä täplärapuja että jokirapuja, tietty paahtoleipää jne. Vieraaksemme mahtuu noin 40 henkilöä, pukukoodista kerron tarkemmin inboxissa.
Tykkää · · Jaa · 3 minuuttia sitten lähellä paikkaa Helsinki, Southern Finland 


 Ja lienee taas sama juttu, kuin monta kertaa aikaisemminkin . . . Poliisi ja lanssi. Onneksi Talkkarien salaseuran rapujuhlat pidetään tuntemattomassa paikassa . . . Ei ole tarvis huudella jossain fb:ssä tsm.

Mutta, viikonloppua pilaamaan tällä otoksella:
http://img835.imageshack.us/img835/7513/35669g.jpg