torstai 4. heinäkuuta 2013

Uhkailuja . . .

  Talkkarihan viettää "lommoo" kaukana kaikesta ja alkoonkin on matkaa se 60 km vähintään . . . Siis viralliseen. Talkkari kyseli Kiteellä eräältä teiniltä että mistä sitä Kiteen kirkasta saisi, niin tämä osoitti pappilaa ja virkoi: Tuolta sitä ei sitten varmasti saa . . . Oli vaihtunut kirkkoherra.

  Mutta, kummia kuuluu Jollas / Pilvihovissa . . . Tukiaisista se tukevampi, kera sen toisen Hitan . .  jolla on 1- luokan diapetes on alkanut, loppuelämänsä viimeisen luvun . . . Vaikka johonkin amnestyyn kuuluukin. . . Nimittäin on pilleripurkit / opiaatit / alkoholi tehneet näistä glamourisista  . . . ööö melkeimpä kuolemattomia . . . Ja toki tokkurassaan lain ulkopuolella olevia "yksilöitä" . . .
http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Arto-Lansmanin-rakas-Johanna-Tukiainen-uhkaa-henkeani/1008128
 Totta vai ei, mutta . . . paha se on mennä väittämään vastaan, mitä on  . . . dokumentoitu . . . deekikseltä olevalta . . . glamouriselta "ammatti"tanssijalta . . .

  Nooh, Talkkari jatkaa lomaa hetken vielä ja jatkaa kalastelua . . . siis kaloja vedestä . . . Eikä, kuten Johanna MIa Maria . .  mielikuvituksessaan miehiä, mustaa Amex:a ja glamouria. . .