maanantai 8. heinäkuuta 2013

Poltaa kesäkatu kuuma . . .

   Lämpöhän tunnetusti tekee ihmisistäkin vilkkaampia, kun vertaa talvea ja kylmää. Talkkarikin on valinnut tämän kesäloman paikaksi kuuluisan Tuupovaaran itäisessä Karjalassa. Talkkari on jopa vetäissyt yhden saman "pikataipaleen ulkomuistista" mitä kuulemma itse Ari Vatanen on höylännyt, kerran jos toisenkin. Talkkari jäi vain vähän pohja- ajasta . . . sillä navigaattorissa ei ollut sekunttikelloa, eikä alun kirkumisen jälkeen . . . kartturia Talkkari ei sitten kuunnellutkaan . . . jarrua jarrua hullu jarrua . . . eli loppuaika oli jotain . . xxx .46,12 . . . ja sen jälkeen ei sitten Talkkarin onkaan tarvinnut koskea rattiin . . . ja osakiitos (suuri) kuuluu kyllä myös Kiteen kirkkaalle ! ! ! !

  Ja tästä johtuen Talkkari ei ole oikein ehtinyt paljoa lueskella Tukiaisten tekosia . . . Mutta oikeastaan ei mitään uutta ja maata järisyttävää ole tapahtunut . . . Turpaan on Tukiainen antanut, kerran jos toisenkin . . .  Ja alaspäin on mennyt sosiaalisessa hierakiassa(kin) . . . 50:n euron taksimatkankin on kuulemma maksanut karvalompakollaan . . . Talkkarin täytyy todeta, että joko se Porvoolainen vossikkakuski on ollut epätoivoinen tai sitten tosiaan helvetin härski jätkä . . .
  Ja on kuulemma laittanut elämänsä miehet, jonkinmoiseen järjestykseenkin . . . Lie jonkinmoinen vaikutus on ollut saadulla "vastineellakin" . . .  rahalla tai statuksella . . .

  Tallkari huomasi, että täällä Tuupovaarallakin on jonkinmoinen pitseria tsm. ja ei kun sinne lanseeramaan Tukiaisten glamourista HelloKitty- nauhashowta paikallisten iloksi. Tuli muuten mekein turpaan Talkkarille . . . nimittäin venäläinen bolsoibaletin tanssia 50- luvulta olisi parempi vaihtoehto . . .  Ja asiaa ei ole Talkkarilla kylän ainoaan pitseriaan . . . muutamaan kymmeneen vuoteen . . .