keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Hauskuus jatkuu . . .

  Itse glamourisen Mia Mari Johanna Tukiaisen synttäreitä vietettiin pariin otteeseen, mutta varsinaisena synttäripäivänä alkoi karmea totuus iskostua Tukiaisen sekaiseen tajuntaan. Sentään apu oli lähellä, kun hätä oli suurin . . . vähintäänkin yhtä "sekaisin" oleva taustahuojuja tuli hätiin . . . Siis ei ole mitään hätää tai eihän sitä tiedä, kun miten juomat yms. tarpeet jaetaan. Alkaa varmaan siinä läski lätistä, mutta Talkkari vähän on tehnyt journalista taustatyötä.
  Melkoisen varmasti (Jollas) Pilvihoviin on leiriytynyt Woman's MC:n jäsen, ellei peräti itse kruunamaton kuningatar.
  Toisaalla ao. henkilö ilmoittaa itsestään seuraavaa; LÄÄKÄRI SANOI ETTÄ OLEN TÄYSIN TERVE PSYYKKISESTI EIKÄ MINULLA OLE KAKSSUUNTASTA MIELIALA HÄIRIÖTÄ. @ SEKÄ TOTESI ETTEI MINULLA OLE MINKÄÄNLAISTA PÄIHDE ONGELMAA:-) ja kuulemma hamassa menneisyydessä on yrittänyt aloitella poliitikon uraakin; Keskustan kunnallisvaaliehdokas Nurmijärven suunnalla vuonna 2008.

  Tiedä häntä, miten asiat oikein ovat olleet tai ovat, mutta jälleen ollaan keksitty syy Jollashovin uusiin juhliin; yhden koiraparan 3- vuotissynttärit. Ja näköjään "juhlissa" ei sitä itseään puuttunut; J***a L Siis aivan sairasta porukkaa me juodaan skumppaa.... ja lienee porukkaakin on tullut lähimetsistä glamourista hauskaa pitämään . . . Mutta lienee tänään iskee se julma ja ankara totuus, jos tasoittavia ei ole käden ulottuvilla . . . kas kun sienetkään ei ole vielä kunnolla kasvaneet metsisssä.

  Talkkari odottaa, muiden mukana Jollaahovin kolmatta jäsentä . . . Julia kun vielä toistaiseksi puuttuu joukosta . . . Esson entisessä baarissa veikataan melko vahvasti tulevaa viikonloppua . . .