perjantai 28. helmikuuta 2014

Politiikkaa välillä, glamouriseen malliin.

  Talkkarikin on vähän seurannut maailmapolitiikkaa ja pakko mikä pakko on sittenkin hieman kommentoida "pää pilvissä ja jalat ilmassa" toteamuksia ja vastauksia. Aivan saamaan kategoriaan, tosin erittäin glamourisesti pienemmässä mittakaavassa tuhdein Tukiainen tekee edelleen . . . Ja kysymys ei ole tällä kertaa kunkin elopainosta, vaan uskomuksesta omaan asiaan ja sen toteuttamisesta. (Pisteet: Viktor Janukovitsh:lle)  Tosin Mia Mari Johanna Tukiainen muutamalla txt- viestillä sai silloisen ulkoministeri Ilkka Kanervan eroamaan ja itkemään eroamistaan . . . . (Pisteet: Tukiainen)

  Mutta näyttäsi siltä, että Viktor Janukovitsh vetää kyllä kunnon hajurajonkin, kun on kokenut seuraavaa:
 - Kun olin vielä Kiovassa, minua kohti ammuttiin automaattiaseella. Saattueeni auto joutui tulituksen kohteeksi joka puolelta.
- Koko perhettäni on uhkailtu ja lastenlasteni turvallisuus on ollut vaarassa, joten perhe ei voinut jäädä Ukrainaan.

  Talkkari vaan toteaa, että tasapeli tässä selittelyssä on ainoa mahdollinen vaihtoehto . . . kun vielä yrittää kompensoida asioita . . . pieni on joskus isoa ( Tukiaisen koonkin puolesta) ja iso pientä ( ei Tukiaisen nykyinen koko tai IBM 24 tai jotain)

  Talkkari on kaivanut vanhat ohjeet, miten toimia jos alkaa rytistä tai rykskätä jossain päin. Tosin eipä Talkkarin ainenkaan tarvitse ensiksi lähteä miinanpolkijaksi . . . Eli jokusen kerran tuolta idän suunnalta on yritetty tuupata rajaa lännemmäksi, onnistumatta . . . joten eikö presidentti PUTIN sovita silleen, että ei kannata ainenkaan Suomen suuntaan pullistella . . . näet Talkkari on nostanut valmuistasoaan . . . lataamalla toisen lippaan . . . .

  Ei sen puoleen, että jotain vääntöä olisi Ukrainassa . . .ei sinnekään paljoa parane lähtiä sörkkimään . . . rajalliset on Venäjän resurssit verrattuna toiseen maailman sotaan ja eikö AFGANISTAN  opettanut "jotain"  . . . vai onko vodka- huuruisissa sotapeleissä se unohdettu ? ? ? ?

 Jk. Millainen henkivartiostokaarti on oiken ollut olevall ja lie poistuvalla tahi syrjäytetyllä UKRAINA:n presidentillä  Viktor Janukovitsh:lla . . . Talkkari vaan toteaa, että kumma kumiukko on . . .