lauantai 17. syyskuuta 2011

Kansainvälisyys on onnenamme.

  Muistaakseni Kansainvälinen (laulu) on ranskalaista alkuperää ja suomennoksen alkusanat olivat; Työn orjat sorron yöstä nouskaa . . . Ja sitä ovat käyttäneet sosialistit, kommunistit ja anarkistit. Viimeisimpiä voitaneen pitää aikansa terroristeina.
  Liekö Al Qaida käyttänyt kappaletta yhteishengen kohottajana ampumaharjoitusten ja rukoushetkien välillä ? ? ? ? ?  Olisi ollut varmaan hauskaa olla katsomassa, kun Osama Bin Laden olisi vetänyt värssyn sydämmensä kyllyydestä.

  Terrorismi on myös kansainvälistä ja näyttää siltä, että Suomikin pääsee siitä osalliseksi ja kiitos kuuluu siitä holtittoman maahanmuuttopolitiikan. Ei syyttöminä voida tosiaan pitää niitä kukkahattu-tätejä, jotka ennen tuotattivat ja edelleenkin kansan tahdon vastaisesti tuottattavat lisää kansaamme rikastuttajia. Toki terrorismi on globaali ilmiö, mutta joillain vuosilla vähintään sitä olisi voitu siirtää, jos hieman tarkempaan olisi katsottu ketä tänne raahataan. Halla-ahon visiot ja kuvaelmat ovat nyt täyttä totta täällä lintukodossamme  ! ! !

 Joku lukija varmaan ärähtää, että Talkkari on rasisti talkkarilla on kyllä rasistikortti lompakossa  ) mutta todellisuudessa olen vain ja ainoastaan faktoihin tukeutuva roturealisti.

  Asian tiimoilta eräs linkki: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/poliisi-terrorismin-valmistelusta-epailtyina-vangitut-ovat-mies-ja-nainen/art-1288414753225.html 

  Ja perkele, muija saa taas yhden syyn laittaa meikäläisen töihin takapihan tuunaukseen, nimittäin heinik . . siis nurmikon lyhentelyyn, ettei terroristit siellä lymyile.