maanantai 5. syyskuuta 2011

Pataan vasemmalta ja vähän oikealtakin

 Johan on, kun yhtenä päivänä on kaksi uutista poliiseista negatiivisessa muodossa. Ensinnäkin "Seppo" on melkein pelmuutellut Auerin petiä: Seppo käyttäytyi kohtalaisen herrasmiesmäisesti, Auer kuvaili hotelliyön tapahtumia ja suhteen aikana tuli kuitenkin todistetuksi, ettei Seppo ainakaan ole impotentti, Auer paljasti lehdessä.  Olikohan Sepiltä jäänyt "jarru" syömättä ainakin pariin kertaan  ? ?

 Toiseksi, ABC- asemilla Satakunnassa poliisit ovat saaneet lounastaa 50% alennuksellaT/Paateroa ehdottoman luultavasti otti päähän, kun itse ei pystynyt käyttämään moista etua. T/Paaterohan on melkein taatusti puhtoisin poliisi, mitä maan päällä kantaa . . . siis melkein. Talkkarin kaveri taitaa kyllä olla puhtoisempi, ellei oteta lukuun, että vk. kerran otti yhden talkkarin saunakaljan ilman lupaa. Sorry vaan, että riemastuin niin, kun tuupasin sinut päin kiuasta. Tulihan tässä se kaipaamasi anteeksipyyntö. 

 Tulee  mieleen episodi kultaiselta 80-luvulta, kun katukeittiön autokaistalla oltiin ja toiselle puolelle tuli maija, niin kuskimme siihen myyjälle: Jos tilaavat pyttipannua, niin lakaiskaa lattiat ja laittakaa mausteita mukaan, kun kuumennatte sen moskan. Arvatkaa mitä poliisit tilasivat  ? ? ?   Pyttipannua. Alennuksista ei kyllä ollut silloin tietoa.

 Maailman sivuhan täälläkin poliisit ovat hoitaneet pienet ylinopeudet pullakaffeilla ja vähän isommat kossupullolla. Paha vaan, että länsimainen hapatus tunkee Suomeen.