perjantai 9. syyskuuta 2011

Viikon uutiset . . .

  Nyt on ainakin yksi osapuoli ja ehkäpä ammattiin katsoen toinenkin, kun katsotaan missä kulkee länsimaisenkin suvaitsevaisuuden raja.
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/yle-taysi-rahina-pizzapaikassa---nakovammainen-ajettiin-ulos/art-1288413133988.html Toki "ravintoloisija" voi valita asiakkaansa, mutta tälläkertaa taitanee tulla jolleikkin viranomaisille tulla iso hätä hoitaa homma . . .  jossei muuten, niin poliittisesti kotiinpäin. Ja listalla löytynee seuraavia tahoja: Poliisi, syyttäjälaitos, tuomioistuin, eduskunnan asiamies,  ulkomaalaisvaltuutettu, tasaarvovaltuutettu, läänineläinlääkäri ja seminologi, unohtamatta EU:n virkamiehiä direktiiveineen.
 
 Ja hämähäkki-sota on alkanut, tosin Talkkari oli ajatellut hieman toisenlaisia "hämähäkkejä" sodassa. Eli syövätkö nämä ns. verenimijä-hämähäkit (sellaiset pienet) ihmisestä verta vai ei.
 http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/nyt-alkoi-hamahakkisota-vaite-oisesta-veren-imemisesta-aiotaan-todistaa/art-1288413042277.html
 Ottakoot asiantuntijat selvää mikä on mikä ja mitä se tekee, siis hämähäkki . . . vaikka olisi toisinpäin. 

 Mutta, talkkaria taasen ihan kotona pieksetään ja olantakaa, sillä muija taas löysi piilottamani karaokevehkeet, laittaen ne kovaan käyttöön samantein ja perineisesti: Talkkari no points - muija on 100 ponts. Mene näemmä tämän viikonlopun selviäminen sunnuntaille asti . . . MUTTA perinteistä täytyy pitää kiinni . . . .