keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Parisuhde konsulttina vol. 2

 Tässä jo aikaisemmin kirjoittelin kaverin "pienoisista" avioliiton päättämisongelmista. Porukalla ollaan ihmetelty ylipäätänsä naisen, varsinkin tämän naisen logikkaa, kun ehdointahdoin lähtee keikuttamaan venettä. Ei tällä esimerkkitapauksella pitäisi vielä alkaa edes menopaussi tai muu myllerrys kropassa. Tosiaan meinasi naisesta tulla, ammattislangia ( poliisi, ruumiskuski) käyttäen kroppa, kylmä sellainen. Onneksi kaveri sentään suunnitelmastaan aprikoi etukäteen.
 Avioliitossa ei tosiaan ollut mitään vialla ja mies kun halusi avioliittoneuvojalle liittoa pelastamaan, niin naisen mielestä ei missään ole mitään vikaa, eikä hän ole pettänyt miestään. Uskokoon ken haluaa, sama kun mies löydetäisiin savuava ase ruumiin vierestä keskellä aavikkoa

 Suunnitelman onkin siirtynyt vaiheeseen B. Ensinhän mies vain laittoi tulo ja menot tasapainoon ja ylimääräisen rahan syytämisen tulevalle ex-puolisolleen. Ja nyt tämä entinen sala-mallivaimo onkin sitten kaulaansa myöden kusessa. Kaveri vielä kysymään meikäläiseltä että mitä tehdään . . . . Kustaan lisään, että suuhun asti ulottuu. Ja kustu on seuraavalla tavalla: Ennen mies kantoi kiltisti kaupasta kaikki ruokatavarat, mutta nyt tuo vain suurinpiirtein sen, mitä itse kuluttaa, ei mene ruokaa hukkaan näes. Mutta tiettyjä ruokia löytyy ylenpalttisesti, juuri niitä mistä ei tuleva ex-vaimo ei takuulla pidä
 Samoin mies on vaivihkaa alkanut etsimään uutta kämppää ja hiljaisesti myymässä tätä entistä ja kylmennyttä lemmenpesää. Toki lakimiehillä on asiat tarkastettu, niin mitään rajoittavaa tekijää ei miehelle ole omaisuutensa täysimittaiseen käyttämiseen. Ja lähiviikkoina kuulemma rysähtää, sillä tulevalla ex-vaimolla on joku "seminaari" maakunnissa ja yhden viikonlopun aikana tapahtuu täysi myllerrys.
  Akan kamat kassiin ja pihalle, henkikirjoittajalle ilmoitus ettei naikkonen ole enään kirjoilla ao. osoitteessa ja lukkojen vaihto. Toki kavereitä on apuja saanut . . . ja kyseisen alueen poliisipiiri kyllä tietää tästä, täysin laillisesta ja näin sivusta katsottuna pettävän akan  tyylikkäästä ulosheitosta.

 Ja loppuun kuuluu tämä kappale: http://www.youtube.com/watch?v=8Ur1EcfRCUk&feature=related