tiistai 20. syyskuuta 2011

Suopeita asenteita.

 Talkkari on taas nähnytt punaista ja halusi vetää jotain ns. pataan, kun tuli lukaiseeksi erään turhan tutkimuksen. Ilmiselvää salaiittoainesta on brittiläisessä tutkimuksessa, jossa on halu "saada parempi kuva populistipuolueista Euroopassa". Onneksi tutkimusta ei olla esitelty julkisesti, mutta näin etukäteen kysyen; Kukan hutkimuksen tilaaja ja ketä tai mikä taho sen kustantaa  ? ? ?  Vähän viittaisi vasemmalle äärioikeistosta katsottuna.
 Toki täälläkin on jalkojen väli märkänä sisäministeriössä tutkimusta tulkitaan halutulla tavalla. Toki osa perussuomalaisitakin tietää realiteetit, että väkivalta lopettaa vittuilun ja autuaampi on antaa, kuin ottaa . 
 - Oletus tietenkin oli, ettei yksikään olisi valmis hyväksymään väkivaltaa, sanoi sisäisen turvallisuuden sihteeristön päällikkö Tarja Mankkinen tiistaina Helsingissä seminaarissa, joka käsitteli väkivaltaisuutta ja radikalisoitumista. Eli missäköhän lintukodossa tämäkin lillukanvarsi on kasvanut ? ? ?   

 Päreethän tässä paloivat totaalisesti ja Talkkari onkin päättänyt lähteä hakkaamaan . . . . . . halkoja. Eli kirveen kantaman sisäpäolelle ei kannata tulla haahuilemaan.