lauantai 10. syyskuuta 2011

Suomi - Ruotsi maaottelu

 Jälleen on se aika vuodesta, kun otetaan mittaa naapurista tosin urheilullisin keinoin. Ja tätähän on jatkunut vuodesta 1925 muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Oli siinä alkuaikoina ruottalaisten politikointia mukana, kun Paavo Nurmea värkättiin ammattilaiseksi. Kateellisia nuo ruottalaisen on, vieläkin.
 Mutta talkkaria ottaa nyt päähän, kun eilen ei mennyt katsomaan naisten 10 000 metrin juoksua . . . tässä aamusella katselin vaan kutkuttavan kuumia kuvia  . . . .  Ja kun talkkarinkin tiedossa on, että tätä palstaa lukee moni nuori ja herkkämielinen niin en kehdannut linkkiä laittaa tirkistelijöille . . . . Toisaalta meikäläinen pitää vähän pyöreämmistä muodoista, näin vanhemmiten.
  Jos joskun tullaan urheilemaan täysin alasti, niin vain pienillä kehon ulokkeilla olevilla, on mahdollisuuksia . Ajatelkaahan C tai D-kuppista naista vetämässä 5 000 metriä . . . hyvinhän siinä paikat hyllyy, mutta lienee tuska melkoinen. Tai miesten 110 metrin aidat . . . Talkkarilla tuntuu nivuksissaan kipua jo pelkästä ajattelusta.

 Takkarin tämän päivän ohjelmaan taitaa kuulua maaottelu stadikalla . . . . jää tuo takapihan nurmi taas nytämätt.