torstai 1. elokuuta 2013

Turvapaikkaa etsimässä . . .

  Talkkari kuuli aamusella kolleegalta, joka työnskentelee Viikissä, että Nasu, tuo Tollukan koira olisi hakenut turvapaikkaa Viikin löytöeläntalosta. Kollega kun on jollain tapaa kouluttautunut ymmärtämään, eritoten koirien sanattomaan viestintään. Kerrankin talkkarien salaseuran juhlissä eräs kollegan koira oli mukana vahingossa. Ja pitihän näyttää, mitä ensinnäkin koira osasi ja mitä isäntä ymmärtää koiran viestinnästä. Kyllä se kaljapullon haki kopasta, mutta koiran sanaton viestintä veti kaikki paikallaolijat sanattomaksi. . . Jotenkin tähän päivään asti Talkkarikin ihmettelee, miten mies osasi tulkita koiran "sanomaa" . . .

  Tämä kolleega on käynyt jututtamassa Nasua . . . ja karkureissun syy oli melkoisen yksinkertainen . . . alkoi koiraa ottamaan päähän Woman's MC:n olemattomien moottoripyörien pärinä pihalla ja anonut poliittista turvapaikkaa Viikin Löytöeläintalosta. Ei sen puoleen, toinen syy oli kuulemma että ainahan se ruoho on aidan takana vihreämpää . . . tai siis ruoka laadukkaampaa. Toivoa sopii, että kun Mia Mari Johanna päristelee rättärillä hakemaan, kera woman,s mc:n porukan kanssa koiraa, niin siinä kuuluissa meikkipussissa ei ole rahaa . . . kas kun hoitopäivien kustannukset, kohtuulliset totta kai joutuu omistaja kustantamaan, Koirat: 1. pv 30,24 €, seuraavat päivät 16,13 € . . .   Varmaa Tollukka väittää, että Hello Kitty vara meikkipussukka on Nasun perslävessä piilotettuna varkaiden varalta.

  Ja varmaan ilmestyy glamourisesti adressi, missä vaaditaan ettei Mia Mari Johannan tarvitse maksaa koiran ylläpidosta . . . Tosin varmaan Nasun tassut haraavat pontevasti vastaan, jos jollain keinoa Tollukka saa koiransa lunastettua . . .
  Glamuorisen kovat ajat ovat Nasulla edessä, sillä "emäntä" on luvannut seuraavaa; Johanna Mia Mari Tukiainen No itsehän se karkailee, kyllä koiran pitää totella emäntäänsä, saapahan nyt vähän taas opetusta, kun mokoma on tehnyt samat temput aiemminkin!
  Talkkari monen muun lisäksi toteaa: Koira parka . . .