maanantai 25. marraskuuta 2013

Alkuviikon hupailua . . .

  Tai siis jo viime viikolla alkoi tapahtua, vähän joka puolella. Yksi ymmärsi ottaa lopputilin, kera kunnon korvauksen. Yksi tai useampi poliisi on miettinyt syntyjä syviä viikonlopun . . . No, T/Paatero ei nyt ole ihan oikea poliisi vaikka poliisin virkapukua käyttääkin, vain oikeutieteiden kandidaatti ja Haloskan kaveri.

  Ja paluun estraadeille avittamaan siskoaan, Julia the Kooma on suorittanut suoraan sairasvuoteeltaan. Lienee kaikki muut taustahuojujat ovat olleet estyneitä Mia Mari Johannan keikalle mukaan Poriin. Varsinaisessa "Tähtisumussa" Julian kerrottiin olevan . . . Entisen ESSOn baarin kertoimet Julian "lusikan nurkkaan heittämiselle" ennen joulua ovat vain jonkin verran muuttuneet . . .  Julia onkin varmaan glamourisesti on alkanut testaamaan eri sairaaloiden palvelutasoa ja näin luultavasti myös on tapahtunut Porissa.  Ei taida enään kelvata Meilahden merinäköala.
  Mia Mari Johanna taasen, joka "ei osaa lyödä" oli vain hieman alkanut riehumaan yleisön joukossa jolloin järkkärit olivatkin joutuneet ohjaamaan illan pääesiintyjät sivummalle. Tiettävästi Harjavallassa Mia Mari Johannalle oli käynyt pienimuotoinen työtapaturma . . . oli kuulemma ottanut nokoset biljardipöydällä ja alapään lihakset olivat glamourisesti antaneet periksi . . .
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/921574_10201742390375125_829040507_o.jpg  
  Koska Mia Mari Johanna "tuntee" Woman`s Mc:n perustajan, niin mitään sanktioita ei ole odotettavissa . . .

  Huhujen mukaan Mia Mari Johanna on potenut yksinäisyyttä ja on hankkinut kaltaistaan seuraa, miniporsaan . . . Jos kyseinen uutinen pitää paikkansa, niin ainakin Talkkari ei joulukinkkua hanki, vaan tyytyy kalkkunaan. Täytyyhän sitä vähän antaa myötätuntoa maailman kaikkia sikoja kohtaan, pois lukien Mia Mari Johanna . . . Sikamaista toimintaa todentotta, jos huhu pitää paikkansa.