tiistai 5. marraskuuta 2013

Raskasta . . . sekoilua, taas.

  Talkkarien salaseuran salainen angentti ei oikein ole pysynyt TEAM Mia Mari Johannan & kumppanien vauhdissa viime aikoina, lie tuo alkaa tulla vanhaksi tai sitten liian varovaiseksi. Mutta jotain sentään on jäänyt "laarin pohjalle" . . . raskas rikostutkinta tekee juristien kanssa paluuta, jotain nettijuttuja on kaappailtu ja rahastakin on perinteisesti riidelty . . . jokainen yrittä kustettaa parhaimpansa mukaan toisia silmään, kuin missä hyvänsä piriporukassa.

  Talkkari tietää sen, että Jarnalla oli ja on jonkinmoinen diili yhden julkaisun kanssa, sehän jo nähtiin Vantaan käräjäoikeudessa . . . ja lienee siellä on voitu tai sen jälkeen sopia erinäisistä asioista . . . aina "pappamuratin" karvaisesta psykoosista . . . tai jotain sinne päin . . . Talkkari kun suurtenkin salaliittojen ystävä ja tutkija. Esimerkinä voitaneen muistaa Elop ja Nokia versus Mircrosoft vs. USA:n hallinto, mutta siitä myöhemmin lisää . . . joskus.

  Mutta kummasti n:ti Julia, tuttavallisemmin "Kooma" on kovasti ollut perustamassa kauneushoitolaa ja/ tai menee sinne töihin "harjoittelemaan" . . . vaikka kohmetologikoulua, siis korjauksena kosmetologikoulua, ei ole edes kuukautta käyty, mutta sentään "aito" koulupuku löytyy . . . Talkkarin ymmärtämyksen mukaan, lie sitä koulua on käytävä hiukka pidempään . . . että saa ns. laillisesti tehdä hoitoja. Talkkari onkin tässä vähän lukenut ihternettiä ja tähän ihonhoitomuotoon tavallaan joskus aikoinaan (ennen 2005) olisi Mia Mari Johanna voinut osallistua . . . hankkimalla kasvojen hoitoon ja eritoten aknen taltuttamiseen, mitä ei Mia Mari Johanna ei tiettävästi ole saanut . . . Talkkari nyt poikkeuksellisesti käyttää asiasta sen oikeaa nimitystä, vähän kiertoteitse; Se toinen ainesosa, mitä tarvitaan nimenomaan miehiltä . . .
  Mutta ja mutta . . . toteutumattomia toiveita molemmat ja monet muut, mitä siskos- pari hölisee mm. sosiaaliseen mediaankin.