maanantai 4. marraskuuta 2013

Pilleriruletti . . .

  Jo alkaa repeämään viimeisemmätkin saumat Mia Mari Johannan glamourisesta julkisivusta . . . Talkkarille ja monellle muullekin se on ollut ilmiselvää. Paha ja ainoa naisrikollisjärjetön Woman`s MC:n (ei edelleenkään moottoripyöriä, mutta yksi varastettu Jopo) perustaja Jarna on Mia Mari Johannan löpinän mukaan pyörittänyt jonkinmoista pillerikauppaa . . . Talkkarin muistin mukaan olisi jossain haastattelussa näin myös myöntäneen . . .

  Tukiaisten suvussa on myös tutustauduttu erittäin tarkkaan farmalogiaan, sekä epäonnistautuneet kärähtää tullille salakuljetuksesta. Mutta lienee suurin osa käytetyistä lääkkeitä on toivottavasti lääkärin määrämiä. Tosin ja mitä luultavimmin Mia Mari Johanna on itse glamourisesti päättänyt kuinka paljon ja mitä pillereitä popsii, lääkärin määräämät määrät ovat olleet ohjeellisia tai ehdoton minimi.

  Pikkusisko sentään on päässyt tai pikemminkin vajonnut piikitysastelle, toistaiseksi vain insuliinia . . . Mutta äkkiäkkö siihen ruiskuun laitetaan jotain muuta. Vaikka lie Kooman käyttämä piikitys on ns. insuliinikynillä tapahtuvaa, niin äkkiäkkö narkkari keinot keksii . . .