lauantai 23. marraskuuta 2013

Lopputili ja lomarahat . . .

  Johan tuo kesti, ennen kuin KEVA:n toimitusjohtaja Merja Maarit Anneli Ailus  ymmärsi ottaa lopputilin, mutta kesti näemmä blondilla se hetken. Tosin sai sentään kupatuksi jo säästettyjä eläkerahoja 303 000 euron verran . . . Ei paha blondilta, ei tosiaan . . . Sentään jokusen jos toisen tunnin piti "pehmittää" vaiko lego- palikoilla / värityskynillä yms. selvittää, että luottamus on mennyt ja blondin pitää lähteä . . .
  Mutta kumminkin on jotain vaalean tukan alle jäänyt, sillä ammattiliito JYTY:n edunvalvojana Ailus on aikaisemmin toiminut . . . osasi nyt etujaan valvoa kohtuullisen hyvin. Ja etujaan myös valvoi keskustan mandaatilla, kun 2009 tj:n paikka avautui Markku Kauppisen vaalirahakohun takia.  Ailuksen vastaehdokkaana oli sitoutumaton Kevan varatoimitusjohtaja Timo Viherkenttä VVM:n entinen budjettipäällikkö, jonka olisi luullut tietävän vähän enemmän rahan roiskimisesta . . . joka lie on siitrynyt KHO:n palvelukseen.

  Ja pienellä kahden blodi- AASIn- loikalla voidaan todeta, että ei lienee samaa kohtaloa tule kokemaan kuin itse glamuorinen suuruus; Mia Mari Johanna Tukiainen, sentään muovitukka- tekoblondi. Onhan näissä eroja: Toisella ei ole lapsia, toisella on sähköt ja asui Katajanokalla, toisella on rahaa rutosti ja toisella taasen ei . . . Tai miten sen ottaa ? ?

  Kohublondi vs kohublondi, kas siinä päivän kysymys, mutta palstamillimetreissä Aulus vie viikko voiton, mutta pitkässä juovuttavassa juoksussa Mia Mari Johanna menee riippuvien kumiryntäiden verran ohi.