keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Elämässä epäonnistuneita "Blondeja" . . .

  Talkkarin laittoi sitaateissa blondit, sillä ei hiusten värillä ole väliä, kun nainen "vähän" epäonnistuu elämässään tai kompastuu omaan eriomaisuutensa . . .

  Onhan noita poliitikoita jokunen kappale, ketä on kompastunut omaan "eriomaisuuteensa" järjestellä asioita omaan taattuunsa tapaan, blondien tapaan.

  Paras ellei pahin taitaa olla: Puhun niin totta kuin osaan, varatuomari, ex- pääministeri Anneli Jäätteenmäki . . . Jätemäeksikin vahingossa kirjoitettu . . .
  Lie toinen yhtä samanlainen blondimainen tapaus on ex- ministeri Heidi Hautalan eroaminen . . . ihan vihreänä Talkkarin kuunteli / lueskeli paskanpuhumisen jaloa taitoa . . . Ja pakko on laittaa mukaan vähän glamourista viihdettäkin, tosin vähän  myös liippaa politiikkaa. Itse "suuruus" (nyk. painonsa puolesta) Mia Mari Johanna Tukiainen. Siinä on tekoblondien aatelia (brunetti) ja pohjanoteeraus . . . Miamit ja muut ulkomaan kohteet ovat enään lie kaukainen haave / laalaa- maan utopiaa . . . pitkä ei ole matka enään vankilaan ja eipä onnistu Monopolin mukaisesti: Mene vankilaan, mene suoraan vankilaan kulkematta lähtöruudun kautta.

  Mutta ettei ihan mennä ns. sivuraitelle, niin joukkoon mokaamisen, ahneuden, tyhmyyden täyttymyksen irvikuvaksi on Talkkari valinnut aidon blondin: Kevan toimitusjohtaja Merja Ailus. 
  Voiko blondinainen vielä enempää ryssiä hommansa ? ? ? No, toisaalta parhain vaihtoehto kyseiselle paikka ei ollut todellakaan Ailus. . . ja taas täytyy Talkkarin käyttää likaista mielikuvitustaan:  Miten lie loppupeleissä homma hoidettiin . . . ja paikka toimitusjohtajaksi hankittiin . . . Mutta kalliisti se Merjan toimesta kuitattiin . . . vai olisikohan omasta erinomaisuudestaan, päättänyt blondimaisesti ulosmitatat kaikki mahdollinen . . .  Ja vielä "rikkana rokassa" pakko mikä pakko oli luopua avo- BMW;stä  . . . kun lapsia ei enään yhteiskunnallisista paineista johtuen ei voi viedä näitä ratsastamaan . . . hevosilla. Onhan sen vähän noloa parrkeerata joku halpa japsiritsa mersujen ja bemareiden viereen . . . onhan  ? ? ? ?

  Mutta englanissa, amerikkalaiseen tapaan: Blondies have more fun . . .