torstai 21. marraskuuta 2013

Lopun alkua, vai aloituksen loppua ???

  Toistaiseksi vahvistamattomien tietojen mukaan, jälleen kerran Meilahden sairaalan glamour- osasto on saanut vakiovieraan . . . Julia " The Kooma" Tukiaisen . . . No onhan tuosta jo tovi jos toinen mennyt, että lie oma vakituinen paikka merialanäkymän ääressä on menetetty . . .
   Talkkarikin vaan toivoo, että likka tosiaan muuttaa vähintään Ruotsiin, eipä jää ammatillisen sairaalassa oleskelijan kulut suomalaisten maksetuksi . . . toivottavasti. Ameriikoissa kun ei ihan tuollaisille sekakäyttäjille vakuutusta myönnetä ja jos joskus sellainen on ollut, niin taatusti on peruttu ja moneen kertaan.

  Isompi ( siis todella painonsa puolesta)  Mia Mari Johanna on haahuillut ties missä etsimässä sikaa . . . Talkkarinkin logiikan mukaan sellainen tarvitsee valoa, lämpöä ja liikuntaa. Varsinkin kun on kyseessä ns. minisika tsm. mitä ihmiset ottavat kotiinsa. Mutta kun ne eivät jää ihan pieneksi, niin lienee tulee helvetinmoinen kiista: a) kumpi on kauniimpi, b) kumpi painaa enemmän ja c) kumpi haisee pahemmalta . . .  Ja vastaus on: a) minisika on kauniimpi, b) Mia Mari Johanna painaa enemmän ja c) joskus parisen viikkoakin peseytymättä . . .  Mia Mari Johanna voittaa taas, glamourisesti.

  Juliasta "The Koomasta" Talkkari on saanut ensikäden tietoa tämä nuoruudesta ja tanssi"harrastuksesta" Nyt jo eläkkeellä oleva tanssivalmentaja kertoi huutonaurun saattelemana, että Julialla ei ollut minkään valtakunnan rytmitajua, eikä koskaan oppinut edes valssin askeleita, vaikka partneri yritti viedä väkisin . . . oli sentään jonkinmoinen rinsessa- puku sentään päällä.