lauantai 2. marraskuuta 2013

Verotusta . . .

  Juuri hetkinen sitten julkaistiin verotustiedot viime vuodelta ja onnekseen Talkkari edelleenkään ei näy sillä listalla, missä elellään alle laskennallisen köyhyysrajan alla. Mutta yksi jos toinenkin julkisuudessa paistatteleva "tähti" ei tienaa edes laskennallisesti käyttämiensä paskapapereiden määrää . . .  Talkkarin tulkinnan mukaan.
Ja tässä yksi linkkivinkki persaukisista:
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288616054680.html

  Pandoran lippaan aikoinaan leukaili "eräs" julkkis BB . . . vailla kunnon leukaa, menemättä leikkaukseen saadakseen uskottavuutta ulkonäölleen . . . promo yms. keikat maksettiin suoraan käteisellä . . . yms.
  Linkissä näkyy melkoisen paljon, toki lööppi- lisillä höystettynä, miten voi kikkailla tulojensa kanssa ja leikkiä rikkaampaa, kuin on.

  Jostain glmourisesta syystä Mia Mari Johannan tulot ovat romahtaneet järkyttävästi . . . yli 47 tuhatta euroa vähemmän, kuin toissa vuonna . . .   mutta sentään 231 euroa ansiotuloja . . . eli sossun luukulla kumminkaan ei olla tiettävästi käyty. . .  Tai sitten sossun väki on suorittanut glamourisen jalkautumisen Miamilaiseen tapaan julkken luokse.

  Talkkari onkin kuullut, että Mia Mari Johanna onkin alkanut suorittamaan jonkinlaista glamourisen yksitystä verokapinaa ja pyytänyt tai pikemminkin vaatinut / käskenyt ja saanut maksun suoraan siihen kuuluisaan pinkinväriseen hellokitty- meikkipussukkaan.Talkkarin mielestä, minkä ison perseen taakse jättää, se tulee eteen roikkusisikonirintojen eteen . . . joskus.

  Mutta myöskin, Takkarikin on vain kateellinen vihreästi Greenpeacen väelle . . . siellä sentään tahkottiin ihan käypää ansiotuloa ja osinkoja . . .
  Talkkarinkin lie kannattaisi vaihtaa kunnon työnteosta vääntäämään vihreänlaista potaskaa, kun katsoo "järjestön" maksamia palkkoja:
 Greenpeace Suomen ohjelmajohtaja Tapio Laakso keräsi 44 292 euron tulot. Greenpeacen viestintäpäällikkö Juha Aromaalle kertyi ansioita 47 380 euroa.