maanantai 11. marraskuuta 2013

Niitä näitä, taas on tapahtunut . . .

  Ilmeisesti sanonta: Vanha suola janottaa, pitää paikkansa. Aerto ja Mia Mari Johanna on kuulemma nähty yhdessä tsm. ja lienee Albertikadun lukaalissa on kuultu erilaisiä ns. kiimakiljaisuja, sekä röhkintää . . . Talkkarin tuttu näet asuu lähistöllä ja vinkkasi asiasta, itku kurkussa. Lie siellä on jotain . . . no joo, Talkkari ei ala edes visioida enempää, menee näet ruokahalu ainakin viikoksi.

  Ja viikonloppuna on kuulemma tapahtunut muutakin, Mia Mari Johanna joka on valan velvoittamana ilmoittanut ettei osaa lyödä, on sittenkin oppinut kyseisen taidon ja livattanut jotain naispuoleista kurkkuun . . . ja kuulemma nyt nauttii poliisin pahnoilla täyshoidosta, ilman pillereitä ja viinaa tosin.

  Talkkari on viikonlopun kiireiltään sentään ehtinyt myös tutkia Tukiaisten dynastian pillerinpyörittelyjä. Nyt kun itse Tukiaisilla on julkisuudesta johtuen mahdotonta tuoda itse pillereitä, niin näyttäisi siltä että jo uskottavuutensa tähäden Woman`s MC:n perustaja ja johtaja Jarna on tarttunut toimeen, toki lienee ensin laillisesti, kun itse lienee popsii joitain pillereitä, niin kysynnän kasvaessa (mm. Mia Mari Johanna) laajentanut tai oikeammin haravoi potenttiaalisia myyjiä. Lienee yhden pillerin hinta on jossain 8- 10 euron paikkeilla, kun tukkuhinta pyörii 4- 6 euron hujakoilla.

  Mutta on tämä monitoiminainen avautunut myös Mia Mari Johannan toiminnasta, se minkä Talkkari on tiennyt vedenpitävästi, Jarna kertoo . . . ettei Mia Mari Johanna voinut vastustaa rahan voimaa ja oli heittäytynyt selälleen ja antanut sitä mistä miehet todellakin tykkäävät, poislukien huojuvat homot . . .  No, kukin taaplaa tyylillään . . .