torstai 7. marraskuuta 2013

Vuoden loppu lähestyy . . .

   Ja nyt alkaa tulla pudota julkisuuteen seuraavan vuoden kalentereita, ryyditettynä erilaisilla kuvilla. Ulkomailla Michelin ja Playboyn kalenterit lienee halutuimpia . . .  Talkkari ainakin haluaisi kummankin kalenterin paskahuussiinsa . . . Mutta osataan sitä täälläkin . . . Talkkarin silmään pisti tämä juttu:
 http://www.iltalehti.fi/viihde/2013110617690490_vi.shtml

  Niin siinähän on vain "esimakua" koko vuodesta, mutta rajusti on käytetty muokkausohjelmia  . . . lienee siinä on maskeerajan lisäksi joutunut pitkää päivää tekemään kuvanmuokaaja . . . on siinä mennyt yksi jos toinen energiajuoma purkki . . .
http://www.iltalehti.fi/viihde/2013110617690490_vi.shtml

  Mutta, ihan täytyy ihailla kuvan muokkausta (ulkopuolisesti) sillä Talkkarinkin mielestä Susanna Indrén:nin kanssa voisi jos toisenkin pyöriskellä heinissä . . . mutta / sentään . . .
on kuulemman x- kertaa synnytänyt . . . Talkkarillehan siitä ei olisi niin väliä, vaikka sitä "isännän tikkiä" ei olisi neulottu . . .
  Toisaalta Talkkaria "kiinnostaa alkaa opettamaan "ratsastusta" Laura Aholalle . . . kun kuulemma oli innostunut ratsastustunneista, kun oli ryntäiltään tarjonnut heiniä hevosille . . . Talkkari kun on siis aidosti hoitanut hevosia ja ratsastanut ihan oikeasti . . .  niin hevosen turpahan on silkkisen pehmeä ja . . . joten Talkkari kiittää mielikuvitustaan . . . jälleen kerran.
 http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288617931512.html

  Mutta, itse glamouriselta suuruudeltä (vain painonsa puolesta) ei ole vuosiin tullut uutta kalenteria, kansan iloksi paskahuusseihin ja hyvä niin . . . ei sen puoleen jos nyt tekisi kalenterin, niin ripulointia varmaan esiintyisi. Mutta tässä yksi "siistimpi" vaihtoehto menneiltä vuosilta, jonka voisi ympärihumalassa, juuri ennen sammumista harkita kalenteriin laitettavaksi:
http://aijaa.com/Fge2HZ 

   Entisen ESSO:n baarissa, siellä miesten puolella on yksi kuva Mia Mari Johannasta ja se on riittänyt pudottamaan wc:n käyttöä yli 70%. Ainoastaan todellisen suuren kusihädän sattuessa kantaväki kay ja satunnaisetkin vain sen ensinmäisen ja viimeisen kerran . . .