keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Glamourista gyberiä . . .

  Tässähän taannoin yksi jos toinen valtiollinen urkintaelin on jäänyt kiinni mm. internet- ja puhelinvakoilusta, kun dominon kaatamisen aloitti NSA:n alihankkija Edward Snowden. Ja kyseisen "viraston" pääpaikka on USA, mutta ei lienee Miami . . .tuo Mia Mari Johannan ja Julian "taivas" kun on täynnä sokeita  ja hövelejä rahan käytöstään olevia miljonäärejä, etsien vain sitä "oikeaa" . . .

  Liekö vakoilun loiskeet ovat myös aiheuttaneet Mia Mari Johannan, ensinnäkin Facebook ja toiseksi Tollukkatanssijoiden kotisivustojen kaappaukseen ? ? ? Olisikohan siinä syynä ollut salaviesti kolmannelle osapuolelle iskän psykoosin ilmoittamisessa tai sitten että äiti ottaa avioeron iskästä ? ? ? Ja jos lukijat muistavat, kenet Mia Mari Johanna keikautti muutamalla txt- viestillä ulkoministerin pallilta . . .
  Myöskään ei lienee voida poissulkea Suomen verottajaa, kas kun "kauppa" käy, mutta mitään kymmenyksiä verottajan laariin ei tipu . . . varmuudeksi näet verottaja on pannut sekaisin, VAIN kirjallista dokumentteja, ei itse Mia Maria Johannan päätä . . . itsehän tuo on sen tehnyt . . .  ja huolella. Toki syypää on mm. lehdistö ja eritoten "näädät" . . .

  Lienee RASKAASEEN rikostutkintaan joutuu niin verottaja, sekä NSA ja lie mukanan koko USA:n hallinto . . . Poikkeuksena varmaan Miamin polliissipiällikkö . . .