torstai 14. marraskuuta 2013

Synnittömät . . .

  On näköjään Suomi vajoamassa b- luokan maihin, mitä tulee viranomaisten nuhteettomuuteen ja puoluettomuuteen. Helsingin huumepoliisin piällikkö Jari Aarnio on otettu kiinni rikosepäilyjen vuoksi. Ja samalla alipäällystöön kuuluva poliisi suojelupoliisista on myös kiinniotettuna. Kuulemma kyseessä on jostain seurantalaitteista . . . Nyt lienee Mia Mari Johanna ja Jarna voivat hetkeksi hengähtää helpotuksesta, mutta ehkä vain hetkeksi . . .
  Lie nyt nytkähtää raskaat rikostutkinnat eteenpäin, mistä Mia Mari Johanna on peloitellut kansaa . . . Kas kun yhden huoran paljastukset johtivat nykyiseen olotilaan Aarnion kohdalla.

 Talkkarien salaseura äänestyksen jälkeen antaakin vinkin Mia Mari Johannalle ja tollukkatanssiolle, sekä huojuville homoilla: Menkää esiintymään suoraan pahuuden ytimeen, eli Poliisiylijohtaja Mikko Paatero:lle se eroottisen hellokittynauha- show . . . ja kaikilla glamourisilla mausteilla. Sen jälkeen ei pitäisi olla mitään lakiteknistä estettä siihen, että Mia Mari Johannan armahdukselle . . . kaikki päätöksen vaan käännettäisiin päälaelleen, glamourisesti.