lauantai 9. marraskuuta 2013

Uskomuksia . . .

  Talkkarikin on huomioinut sen, että kun bisnekset menevät huonosti ja/tai medianäkyvyys on huonontunut vain törkyuutisiksi, niin pärähdetään uskoon . . . Ja niin on tehnyt saman tempun Tauno "Tauski" Peltonenkin. Eipä yllätä Talkkaria, hallelujaa.
  http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288619022814.html
Ja Tauno ei sentään ole ensinmäisiä julki- uskoon tulleita. Pikkuneiti Porvoolainen Virpi Miettinen sekoili aikansa ulkomailla ja kun vientiä ei ollut entiseen tapaan, niin kuvaannollisesti palasi kotiin ja sai herätyksen . . . siis tässä vain yksi esimerkki miten voi tapahtua.

  Aivan omassa kategoriassaan on Mia Mari Johanna . . . Ei ole toista, ketä toitottaa ulkoaan ja samalla rikkoon järjestäin: ensinmäistä, toista, kolmatta, neljättä, viidettä, seitsämättä (vanhan tulkinnan mukaan; älä tee huorin) kaheksatta, yhdeksättä ja kymmenettä käskyä . . . ainoa mitä Mia Mari Johanna ei ole vielä rikkonut: 6:s käsky Älä tapa . . . mutta eiköhän tuo senkin saa rikotuksi . . .
  Ja onhan maailmalla nähty, mitä joukkopsykoosi voi aiheuttaa ja karmivana esimerkkinä Talkkari muistaa Kansan Temppelin- uskonlahkon glamourisen joukkoitsemurhan Guyanan viidakossa . . . Mia Mari Johannakin on jokusen kerran uhannut itsemurhalla, mutta lienee sentään ei ole ollut psykoosi, vaan huomionhakuisuus . . .

  Ja huomisellahan on Isäinpäivä ja Talkkarikin on tuottanut kupeltaan kolme lasta ja lapset ovat taasen tehneet Talkkaripapan iloksi kolme lastenlasta, joten vipinää on tiedossa. Lienee glamourisen tapainen isäinpäivä vietetään Tukiaisen suvussa . . .