torstai 7. marraskuuta 2013

Imasuja . . .

  Filosofian dosentti Himanen on "imaissut" noin 700 000 euroa, jo etukäteen 0- tutkimukseksi väitetystä  "Kestävän kasvun malli"-raportista . . . Mutta eihän tuo ole kuin hyttysen pierun . . . katselun aloitus, mitä vertaa "Käteisen" ym. poppoon myöntämiin vakuudettomiin "lainoihin" . . . joista on mukamas jonkinlainen vakuus . . . mm. Kreikaan.

  Itse asiassa Himanen on vain dosentti . . . on vain "leipäpapin" tapainen, jonka joku tai jotkut ovat avittanut kyseiseen "arvonimeen" ja tässä wikipediasta protokollosta:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Dosentti
  Mutta pitkä on matka profesoriksi asti, sillä nykyäänkin tarvitaan ja pitää pyytää vähintään kahden asiantuntijan mielipide. Siis tähän ei silloin kelpaa Jyrki-Boy`n yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinto . . . tai päämisteriyden . . . (toivottavasti)

   Yleensähän kun kerran, jos toisenkin päästään "helpommalla läpi" jostain, niin vilungin tekijä omaksuu saman toimitatavan . . . Ja tämä 0- tukimus on "jatkumon kruunun jalokivi"
   Eli ihan Talkkari poikkitieteellisesti kysyykin: Onko Himasen väitöskirjat tutkittu kunnolla, ettei niissä ole epäselvyyksi tai ristiriitaisuuksia ? ? ? 
  Kas kun viimeaikoina on tullut esille kaikenlaista  . . . tieteen nimissä ? ? ? Vilunkiakin . . . joka on uponnut mm. virkamiehiin, kuin kuuma veitsi voihin . . .

  Mutta, nyt meillä Suomessa onkin kaksi "dosenttia" mitkä panevat halvalla tiedemaailmaamme . . . Dosentti Himanen, globaalisesti ja Dosentti / desantti Bäckman, joka on "kallellaan" itään päin . . . Mutta, sanontahan kuuluu: ei kahta ilman kolmatta . . .

 Lienee tämä vanha kappale jollain tavoin "kuuluu asiaan" ja kuvastaa kansan köyhien ja syvien rivien tuntemuksia . . . jollain tapaa . . .
https://www.youtube.com/watch?v=LVgyb_dWS_g

 Ja voivathan dosentit pitää dialogia keskenään, miten kupata ja mollata Suomea . . .