tiistai 12. marraskuuta 2013

Nopeita . . .

  Jälleen kerran putkareissun jälkeen Mia Mari Johanna, tuttavallisemmin Tunkki on glamourisesti valjastunut virkavallan hoitamaan erinäisiä asioita . . .
  Talkkarille kun ei vieläkään selvinnyt, mitä raskas poliisitutkinta tarkoittaa . .lie Tukiaisen nykyistä elopainoa. Viimeisin "pöräys" oli, että Mia Mari Johanna on hakenut lähestymiskieltoa ja saanut, sekä poliisi nimenomaisesti suojaavat Mia Mari Johannaa koko ajan . . . Poliisiparat, sano ja varsinkin se paha paha syyllinen on itse Woman`s MC ( ei moottoripyöriä ja varastettu Jopokin on varastettu Mc:ltä) perustaja ja johtaja Jarna . . .  Vähintäänkin JOU- HA ja/ tai KARHU- ryhmä on "suojaamassa" Mia Mari Johannan glamourista elämää koirankusen hajuisessa ja sähköttömässä Alberinkadun kaupunkiasunnossa . . .

  Mutta, ihan äkkiä internetin ihmeellisestä maailmasta luettuna . . . käräjäoikeus määrää enintään vuodeksi lähestymiskiellon . . . Tosin voi olla glamourisesti väärin ymmärretty, jos poliisi kehoittaa henkilöä pysymään vähän kauempana tai pois kohteesta . . . tai putka voi kutsua . . . tilannetta rauhoittaakseen . . . Mutta kaikkihan on mahdollista Tukiaiselle, ymmärtää omalla tavallaan,kun suvussa on psykoosiakin. Sekä, niin fb- sivut, kuin tollukaktassijoiden kotisivut oli kaapattu ja kaadettu . . . Niin se elämä heittelee . . .