sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Berbeerit pulassa ???

  Niin se vaan on, että talkkarien salaseuran uusi salainen agentti on tainnut pudota kärryiltä, muultakin kuin hevoskärrryiltä. Sillä kansa kohisee pohjanlahden kummallakin puolella siitä että Tuhdin Tukiainen on siirrättänyt itsensä suru- lomailemaan Mararokkoon . . . kera uuden kurmuutettavan:
http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Johanna-Tukiainen-matkusti-surulomalle-Marokkoon/1028998
  Juu, on tehty kyllä eläinsuojeluilmoitus liian raskaasta kuormasta, mutta Suomessa . . . mutta diplomaattipostia on jo lähtenyt kohti paikallista eläimistä huolehtivaa viranomaista . . . Voi se korsikin katkaista kamelin selän, saatika yksi Mia Mari Johanna Tukiainen . . .  Tosin linkin jutussa ei näkynyt Tonni- keijun seko-seuralaista, lie on ollut maksamassa kamelivuokraa . . .luonnollisesti . . .

  Marorosta on ottanut kuulemma ritolat, Sauna- Arabiksi:kin mainittu . . . sillä bisnnekset ovat muualla tärkeämpiä . . . kuin surun murtaman Mia Mari Johannan ja "peitsitaistelijan" lakeejan tapaaminen. Mutta  . . . show must go on- teemalla, mutta muuttuneena . . .  glamourinen hellokittynauhashow vedetään mustissa (aiheuttaa myös näköharhan lihavasta) mutta tollukka- tanssit lienee harjoitellaan hassis- höyryissä  . . . Varmaan se auttaa myös erilaisiin hoitamattomiin iho- ongelmiin, jotka ovat äityneet paise- asteelle asti . . . Ei ole tarpeeksi löytynyt mm. aasinmaitoa, missä glamourinen suuruus olisi kylpenyt Kleopatran tapaan . . .