perjantai 24. tammikuuta 2014

Sairastumisia osa 2.

  Kuulemma ei sitten pillereitä tippunut Haartmanin sairaalasta, joten kumijalka alle ja kiskan kautta kohti Jollashovia ja sen takaisin valtaamista suunnitellen.

  Helsingissä takseissa ovat tosiaan täyden palvelun kehittaneet huippuunsa, ainakin Glamourisen suuruden (vain painonsa puolesta) sillä kätevästi taksikuski kipaisee hakemassa apetta snagarilta, kun Mia Mari Johannan valtava ruho kaipaa syötävää . . . Matka jatkui sitten Jollashoviin, missä perinteisesti taksin maksoi joku muu ja tällä kertaa se nalli napsahti Pappamuratille, hampurilaisineen.

  Lienee valtataistelussa Jollashovin glamourisesta käyttöoikeudesta tuli kiistaa ja perinteisesti Mia Mari Johannan tyyliin (ei kuulemma osaa lyödä) annettiin turpaan . . . ja kohde oli tättlä kertaa Pappamuratti. Pääsi karkuun ja soittamaan virkavaltaa paikalle hätiin. Jollashovin ruhtinatar oli kuulemma lyllertänyt karkuun naapuripihaan, mutta lei matka oli hyytynyt ilmastollisiin seikkoihin (pakkanen) . . . Miamissahan olisi käynyt tasan toisin  . . .

 Eli, lyhyesti virsi kaunis  . . . Mia Mari Johanna viettää glamourisesti putkassa varmaan tämän vuorokauden ja NYT ainakin on todellinen force major- ylivoimainen este . . .  Mutta kaikkihan tuppaa muuttumaan, ainakin tollukkatanssijoiden kotisivuilla . . . Hovi on sitten eri asia.