tiistai 14. tammikuuta 2014

Julkista terveydenhuoltoa, meillä ja muualla.

  Väitetään että Suomen julkinen terveydenhuolto on maailman parhaita, mutta totuus on vaan toista. On mukamas kaiken maailman hoitotakuita ja seassa häärii valelääkäreitä, sekä alas ajettuja terveydenhuollon haaroja. Heinolan reumasairaala, sekä hullujen vähän vinksahtaneiden pullauttaminen pilleripurkkien ja purnukoiden kera kaiken kansa joukkoon. Ei saanut Mia Mari Johannakaan apuja, kun reseptejä piti uusituttaman . . . vaikka mukana oli väärinkäytön ammattilainen, kaikki varmaan tietänemme kenestä on kysymys. Kumpikin olisi pitänyt ottaa sisään osastolle ja pitää pitkän aikaa, tervehtymässä jos ylipäätänsä näistä koskaan terveitä tulee . . .

  Talkkari onkin ajatellut vähän "rääkätä" ihan periaattelisesti terveydenhuoltoa, vaikka mitään tarvetta ei naaraan puolesta kuulemma ei ole, pikemmin pitäisi alkaa syömään "jarrua" . . . Sillä Amerikoissa on kaikunut hupiakin aiheuttanutta tietoa:
      Yhdysvalloissa ikäihmisille tarjottavat penispumput tulevat kalliiksi hallitukselle.
Lähes puolelle miljoonalle kansalaiselle hankitut penispumput maksoivat 172 miljoonaa dollaria eli noin 126 miljoonaa euroa vuosina 2006–2011.

  Jos tässä tilaisi terkkarille ajan valittaisi erektio"ongelmista" . . .  Ja lääkäri kysymään että miten niin ? ? ? Talkkari vastastaisi jotain tähän tapaan: että eilen illalla pari kertaa rakastelun jälkeen, sama homma yöllä kerran ja ennen töihin lähtöä vielä . . . Että voisiko olla hyvä idea se penispummppu ? ? ? Että saa sen puolitusinna rakastelukertaa täyteen päivittäin . . . Löytyisiköhän sellainen jostain apuvälineitä jakavasta yksiköstä ? ? ?

  Tiedä häntä sitten, kummalla pokka pitäisi pidempään . . . ja tulisiko M1- lähete samantein . . .