keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kotka on laskeutunut . . .

  Siis tämä kuuluisa lausahdus kuultiin 1969, kun kuuhun pinnalle laskeutui NASA:n ensinmäinen avaruusalus, ja juuri moduuli nimeltään EAGLE.

  Mutta, eilen ei laskeutunut Helsinki- Vantaan lentokentälle mikään kotka tai oikeammin sanan "siinä" muodossa kylläkin, mutta muita kotkia kohtaan sekin olisi loukkaus . . . Eli lyhyen ytimekkäästi on itse glamourinen Mia Mari ohari- Johanna alkanut taas sulostuttamaan Suomen maakamaraa . . . Ja miksi sitten matka jatkuikaan aidolla miekkataksilla, niin seuraava sensaatiolenhden sensaatiomainen tajunnan räjäyttävä glamourinen uutinen on luettavissa seuraavasta linkistä:
http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-yolla-putkaan-karmea-lentokenttaepisodi/1030050

  Jokunen varmaan ihmettelee, että miksi Takkari ei julkaissut uutista jo eilen kerta talkkarien salaseuran salainen asiamiesharjoittelija oli kintereillä ? ? ? No syyhän on ihan sosiaalis- tekninen . . . Talkkari nuorikko oli teljennyt Talkkarin makuuhuoneeseen ja käytti tätä seksuaalisiin tarpeisiinsa.
  Ja se vanha sanonta, jota Talkkarikin viljelee, totetui . . . Työ tekijäänsä kiittää . . . juu kyllä kiitoksia tuli runsainmitoin . . .