torstai 16. tammikuuta 2014

Peitsi ojossa . . .

  Mia Mari Johannahan on joskus väläytellyt jonkinmoiseksi terapeutiksi ryhtymisestä ja kun tuosta ns. häiriökäyttäytymisestä on viljalta tietoa, myös tuomioistuimissa. Sekä, kun homoseksuaalit ovat parhaita kavereita, niin Talkkarilla olisi tarjottavana yksi terapeuttista apua halavaja . . . Antonio Flores. Ja mikä parasta, "peitsitaistelija" on Talkkarin hataran muistikuvan mukaan jonkinmoinen hiustaiteilija, niin aina paremmaksi menee tämä kompinaatio.

  Kas kun Antonio, tuo ministeri Pekka Haavisto:n (vih) tyttöpoikapuoliso ei hyvällä katsonut tätä episodia: http://www.iltalehti.fi/viihde/2014011617936378_vi.shtml  ja lyhyen matemaattisen päätelmän mukaan Antonio on se, on "se" joka ottava osapuoli. Näet tappelu tapahtui naisten kesken.

  Mia Mari Johanna näet voisi opettaa niin mielenhallintaa, totuuden väärentämistä, eroottisia hellokittynauhatansseja, meikkaakista sekä myös itsepuolustusta muullakin kuin huivilla huitoen . . .
  Antonio voisi vastavuoroisesti hoitaa muovimoppitukkaa . . . sekä suorittaa seminologin tointa, jos peitsi kovenisi sittenkin Mia Mari Johannan glamourisen olotilan edessä . . .